Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[takon] tuku kabel micro USB
njaluk tulung nyong pan takon : sing dodol kabel micro USB kaya gambar ngisor kiye neng tegal neng ngendi yah? yen bisa sih daerah adiwerna nan ben ora adoh2
[Image: l_microusb_cable30.jpg]

matur nuwun
Reply
ng adiwerna angin cell sebelah kidul.e BP (Banjaran Permai) nek ora salah ana Nyengir
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
regane kisaran pira um?
Nko sorenan mbuapa njajal tkp
Reply
wah mbuh kuwe gak ngerti.
kayane ora luwih seka sing 50ewu
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)