Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[takon] harddisk xternal ora kewaca
24-01-2012, 09:07 PM,
Posting: #1
[takon] harddisk xternal ora kewaca
aduh wingi wingi nyong pgn tuku harddisk xternal wis umpul umpul, trus nyoba negene jakwir nang kampus, 2 harddisk beda merek tp laka sing bisa kewaca nang lepitonge ak ngosek
coba lhen mbokan ana sing ngrti komen nangisor,, nko tak mbeinKlepon bisane yah? ana sing salah ? ak wis takon om pojil jg ora ngerti

suwunNyengir
pesbuke nyong
Hargailah waktu, Manfaatkan waktu, karna semua tidak bisa terulang kembali

Add Thank You
24-01-2012, 10:10 PM,
Posting: #2
RE: [takon] harddisk xternal ora kewaca
coba kakak cek lagi instalan USB driver lepinya....kalau perlu diremove trus instal lagi...atau barangkali ada driver khusus dari lepinya...
semoga bisa membantu Es Teh
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku

Add Thank You
24-01-2012, 10:16 PM,
Posting: #3
RE: [takon] harddisk xternal ora kewaca
coba install ulang kakak,,, Xixi semoga membantu, atau cek hardware laptope ente. pan bongkar dewek apa bongkarna wong sing wis ngeleg pait Ngacir mbokata usb ne kendor woh, wis in out in out in out sih, dadine perlu dijamuni maning ben rapet Aja OOT
This is Real life, so. Deal with it.

Add Thank You
24-01-2012, 10:30 PM,
Posting: #4
RE: [takon] harddisk xternal ora kewaca
bisa dijamuni ben rapet loh.... Guling-Guling
Ngikik maning
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku

Add Thank You
24-01-2012, 11:19 PM,
Posting: #5
RE: [takon] harddisk xternal ora kewaca
outpute kurang nean mangkane orabisa ngangkat portable harddisk..

Add Thank You
24-01-2012, 11:37 PM,
Posting: #6
RE: [takon] harddisk xternal ora kewaca
mas yono parah, hahahaha

wah pme kudune ben otpute nambah me om ?
nko tak jajal coba sarane om leo laro om yonoEs Teh
pesbuke nyong
Hargailah waktu, Manfaatkan waktu, karna semua tidak bisa terulang kembali

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS