Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nyacak um...
28-01-2012, 11:43 AM,
Posting: #1
nyacak um...
sori yaaa
postingan sg ws tau kae cuma go nyacak tok,,
q kan wong anyar,,,esh pyik maning,,,,

daripada ra mosting sih,,,,ya bleh...Es TehPISSPISSPISSsalaman
Mufidz_yarrikk,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jan 2012.

Add Thank You
28-01-2012, 12:51 PM,
Posting: #2
RE: nyacak um...
um e....ari pan nyacak posting aja nang ngresula um...

wis ana bagian e dwek nggo latian mosting nang kene
http://tegalcyber.org/latihan-posting-f-76.html
Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to vinita_chandani for this post


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS