Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
langka INNODBne
06-02-2012, 05:00 PM,
Posting: #1
langka INNODBne
para sedulur Q melu takon yen pan nggawe web kan kudu ana relation shep,.. tabel phpmyadmin sing ana relation shep kan cuma tabel sing bertipe INNoDB; tapi aku ngubah tipe mlsam menjadi INnODb ra isa2 mohon penerangan jalane ...... ngosek
TEGAL

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS