Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[pic] cute???
07-02-2012, 06:33 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 07-02-2012, 09:11 PM {2} daning Bodin_godog. Edit Reason: )
Posting: #1
[pic] cute???
mau tau imut dan cutenyah faiss_cute?

kalo yang inih waktu masih muda (Click to View)
ini lagi frustasi (Click to View)
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong

Add Thank You
07-02-2012, 06:40 PM,
Posting: #2
RE: [pic] cute???
ya ampyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun cute sekalih kaka faissss.... Guling-Guling guling2 lah
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM

Add Thank You
07-02-2012, 06:42 PM,
Posting: #3
RE: [pic] cute???
modaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Guling-Guling
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...

Add Thank You
07-02-2012, 06:42 PM,
Posting: #4
RE: [pic] cute???
Guling-Guling Guling-Guling
BENER2 CUTE Muachhh
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You
07-02-2012, 06:45 PM,
Posting: #5
RE: [pic] cute???
ana sing nyolonh nang album fbne ak geh.. asem bodin.
pesbuke nyong
Hargailah waktu, Manfaatkan waktu, karna semua tidak bisa terulang kembali

Add Thank You
07-02-2012, 06:47 PM,
Posting: #6
RE: [pic] cute???
cute beudh yah kakak faiss, gemes deh Ngikik

aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong

Add Thank You
07-02-2012, 06:52 PM,
Posting: #7
RE: [pic] cute???
bisa bisa ak luwih terkenal sing ayu ting ting geh Xixi
pesbuke nyong
Hargailah waktu, Manfaatkan waktu, karna semua tidak bisa terulang kembali

Add Thank You
07-02-2012, 06:56 PM,
Posting: #8
RE: [pic] cute???
tapi kudu ati-ati geh nggo sing ndeleng potone, kudu sering-sering istighfar qeqeqe
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong

Add Thank You
07-02-2012, 07:10 PM,
Posting: #9
RE: [pic] cute???
Pait pait pait pait Katisen
kudu cukur keh go buang sial, sial nemen ah weruh foto kyk kwe Katisen
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong

Add Thank You
07-02-2012, 07:26 PM,
Posting: #10
RE: [pic] cute???
mampus, nyong pan mbakar bodin Guling-Guling
pesbuke nyong
Hargailah waktu, Manfaatkan waktu, karna semua tidak bisa terulang kembali

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS