Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Afikaaa maning (update)
12-02-2012, 07:27 AM, (Postingan kiye terakhir diubah : 12-02-2012, 07:28 AM {2} daning iqbal. Edit Reason: )
Posting: #31
RE: Afikaaa maning (update)
manjing kabeh ah yakin Guling-Guling
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas

12-02-2012, 08:51 AM,
Posting: #32
RE: Afikaaa maning (update)
kalo yang ini gimana ?
si cantik Desylia Kusumawardani (Click to View)
Animcuwiru (Click to View)
Guling-Guling

aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong

12-02-2012, 08:54 AM,
Posting: #33
RE: Afikaaa maning (update)
Berubah tema kye? Daning ora pada muncis Ngukuri batuk
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong

12-02-2012, 09:08 AM,
Posting: #34
RE: Afikaaa maning (update)
oh iya, pokoe judule kiyuut Guling-Guling
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong

12-02-2012, 10:04 AM,
Posting: #35
RE: Afikaaa maning (update)
it yg lagi baca buku jasakom. sexy bgt pke hotpen Guling-Guling
pesbuke nyong
Hargailah waktu, Manfaatkan waktu, karna semua tidak bisa terulang kembali

12-02-2012, 05:30 PM,
Posting: #36
RE: Afikaaa maning (update)
ish daning jaman smp d lebokna yah Ngukuri batuk

beda adoh geh karo topic arip
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas

13-02-2012, 04:45 PM,
Posting: #37
RE: Afikaaa maning (update)
wis closed bae,, pokoke sing muncis kuwe fotone poji, fais, ayuni gamen didong Ngguyu

sing liyane ora sah! hahaha

[+] 1 user says Thank You to Elank for this post
13-02-2012, 10:00 PM,
Posting: #38
RE: Afikaaa maning (update)
ish TS e kue muncis ka Guling-Guling
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas

13-02-2012, 10:03 PM,
Posting: #39
RE: Afikaaa maning (update)
ora ish kuwe mbuka Ngguyu

13-02-2012, 10:26 PM,
Posting: #40
RE: Afikaaa maning (update)
yuh nggawe KONTES MUCU MUCU TECECE Ngikik
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........



Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS