Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Afikaaa maning (update)
KURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANGG NGAJAARR !!!!! JEBULNYAAAA AKUU DIGASAKI TOOH NENG KENE ASEMMMM!! :RAMBO:
Assalamualaikum
di ngerek maning wes ah ....
@ fais : dudu 6 hiss .... tapi 100 mobil be manjing ka Guling-Guling
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
alhamdulillah trit'e rame Nyengir
monggo digembok biasane dong wis 5 page digembok Ngikik maning
endi modode wesss oooh gembokk !
Assalamualaikum


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)