Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Afikaaa maning (update)
20-02-2012, 09:25 AM,
Posting: #61
RE: Afikaaa maning (update)
KURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANGG NGAJAARR !!!!! JEBULNYAAAA AKUU DIGASAKI TOOH NENG KENE ASEMMMM!! :RAMBO:
Assalamualaikum

20-02-2012, 03:10 PM,
Posting: #62
RE: Afikaaa maning (update)
di ngerek maning wes ah ....
@ fais : dudu 6 hiss .... tapi 100 mobil be manjing ka Guling-Guling
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas

20-02-2012, 06:34 PM,
Posting: #63
RE: Afikaaa maning (update)
alhamdulillah trit'e rame Nyengir
monggo digembok biasane dong wis 5 page digembok Ngikik maning

20-02-2012, 08:49 PM,
Posting: #64
RE: Afikaaa maning (update)
endi modode wesss oooh gembokk !
Assalamualaikum



Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS