Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cara Blokir Situs nganggo windows.
10-02-2012, 08:14 AM,
Posting: #1
Cara Blokir Situs nganggo windows.
Ning kene nyong pan shering tentang blokir situs apa bae.
Sing wis tau ya nggo ngelingna maning, sing urung tau muga2 dadi ilmu anyar.
Ning kene nyong nganggone windows, dong sing nganggo mikrotik sih kayane wis akeh.

Langsung bae ndeleng gambar ning ngisor kiye....
[Gambar: Folder001.png]
Sing di kotak dawa kuwe alamat folder, terus sing di linkari kuwe sing dibuka.
Cara mbukane nganggo notepad utawa wordpad. Terus tambahna bae setelah 127.0.0.1 nama situs sing pan di blokir.
Contone:
127.0.0.1 localhost
127.0.0.1 google.com

Bar kuwe disimpen.
Cara ngetese coba buka situs google.com ning browser, bisa kebuka beleh.....
Gampang kan, kuwe juga bisa nggo ngeblok iklan-iklan sing ning imel.
Carane golet alamate iklan nganggo kilk kanan terus properti. Lebokna alamat situse kaya contoh sing ning duwur.

Selamet mencoba.

Sumbere
Ibnul Qayyim rahimahullah berkata :
"Orang yang ikhlas adalah orang yang menyembunyikan kebaikannya sebagaimana ia menyembunyikan amal keburukannya"
(Tazkiyatus An-Nafs, 17)

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to Fudhail for this post


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS