Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Lomba] Tunjukna Dekstop + Isine Ente
18-02-2012, 12:53 PM,
Posting: #41
RE: [Lomba] Tunjukna Dekstop + Isine Ente
@ayiep : okeh um

@ um benu : siap komandan Es Teh

yuh sing liane ana sing pan nambahi
terus sing liane oh ngerek

pengumuman ngesuk geh Ngikik maning
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas

Add Thank You
20-02-2012, 12:36 AM,
Posting: #42
RE: [Lomba] Tunjukna Dekstop + Isine Ente
horeeeeeeeeeeeee enyong menang Girang nemen
Salam sayang Salam sayang
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru


Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS