Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kenalan
.arane akku yulia noviana biasa diundang novi,aku skola nang sma 2 TEGAL ,mbiyen sekola nang smp 1 TEGAL,sd mintaragen 3TEGAL ..
hobine akku nembang2 ora jelas,ngrungokna lagu,fban,turu,skola..
alamat fbne akku nopi.panci[at]gmail.com,twitter @nopipengok..
umahe akku nang jalan poso tegal,RT15 RW 07 ,hahahahha..
novi_pengook,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jan 2012.
Reply
sugeng rawuh selamat datang mba novi, share ilmune ya Nyengir
betewe sg pengok apane mba? Ngikik maning
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
(16-02-2012, 12:04 AM)ayiep_wawan Wrote: sugeng rawuh selamat datang mba novi, share ilmune ya Nyengir
betewe sg pengok apane mba? Ngikik maning

apanee hayoo??hahaha
novi_pengook,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jan 2012.
Reply
SUGENG RAWUH
Es Teh
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
Reply
Welcome nang TCC

[Image: welcomekz.png]
Welcome nang TCC
[Image: logo_baru.gif]

Aja sungkan sungkan mbagi ilmune yaEs Teh
Aja isin nang kene, dong isin nko laka kancane
monggo keliling ndeleng ndeleng forume
Nyengir sugeng rawuh Nyengir

sugeng rawuh

[Image: vcg70ddu.gif]
pesbuke nyong
Hargailah waktu, Manfaatkan waktu, karna semua tidak bisa terulang kembali
Reply
[Image: welcome.gif]

ning TCC ya



Aja Dibuka !! Nyengir



[Image: GarisSinar.gif]





aja klalen mampir mene, sing durung [Image: klik+disini.gif]


[Image: GarisSinar.gif]

[Image: acmilan.gif] [Image: acmilan.gif] [Image: acmilan.gif]


[Image: kembang-api.gif]




Reply
sugeng rawuh mba
taroke faiss kiyut yak? Ngikik
salam kenal Nyengir
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong
Reply
selamat pagi
selamat datang di TCC Es Teh
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
selamat pagi...... selamat datang di forum TCC,,,, semoga betah lan bs bermanfaat... bareng2 berbagi ilmune.... donk ana kanca wadon sing jomblo juga aja segan2 dikon mlebu mene sxan di promosikna ya?Ngikik maning

Udud
Reply
om bodin, geh konn Rambo

mba isma punya niat terselubung ah, kayong medeni Ngikik maning
pesbuke nyong
Hargailah waktu, Manfaatkan waktu, karna semua tidak bisa terulang kembali
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)