Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Emulator ps
Latihan posting..
Sing seneng dolanan game ps1 nang komputer mlebu mene owh.. Itung2 nostalgia-an.. :-D
[/i]NgilerWong anyar... Aja dipatak sendal yah...!
Reply
Mas bRo jre wis ana emULATOR PS2 yen ana ku njaluk owh CKCKckCKCKkcCKCKKCKC engko tah ndain Klepon kro Es Teh
TEGAL
Reply
Kebetulan aku durung nyoba sing ps2, karna butuh spek kompi duwur.. Coba bae sedot full versine (tinggal install) nang kene, ndan..
(http://dzoee.blogspot.com/2012/01/pcsx2-...-full.html)
Atawa (
http://koskomputer.blogspot.com/2011/08/...-full.html)
Moga2 membantu.. :-D
[/i]NgilerWong anyar... Aja dipatak sendal yah...!
Reply
Wkwkwkwk.. Sori, ndan.. Alamate kok ora bisa full yah.. Maklum yah, ndan msh belajar.. Mengko tak edit maning nang kompi wis, saiki msh nggo hp..
Reply
OHw OK wis engkO tak COba seEp kang nggO inpone
TEGAL
Reply
nggo PS1 sisan dilebokna ouw nggo sing durung nyruput... Nyengir
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
Reply
#7
speke kpimen ??? Ngacir Ngacir
Reply
emu PS1 nyong nduwe tapi dolanane vigilante sm CTRNyengir
skyline09,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jun 2011.
Reply
pcsx2 kwe emulator ps 2 dudu? aku ana sing kaya kue.. wouow
kari emulator ps1 tah wis ana, tpi nggo dolanan harvest moon tok Macul
.
.

this is my signature
.
.


Reply
Coba ning kene Jon! Ana Kabeh kyeeh, Dari MuLai Nintendo, Nintendo 64, Sega, GBA, PS1, PS2, PS3, KompLit wis,, Monggooo di cek Zona All EmuLator
Medang
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)