Reting Dopokan:
  • 1 meon suara - 5 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
buka usaha
19-02-2012, 06:47 AM,
Posting: #31
RE: buka usaha
wow... hot dopokan sung...

tambah mabur komene seka um ibnu.

mbak liya, iya mbak.. kaya nang tv2 kue lho. jarene wartawin c, bad neyws is a gud nuyws.
Okupasi Terapis

19-02-2012, 06:59 AM,
Posting: #32
RE: buka usaha



[/quote]

(19-02-2012, 03:30 AM)ibnu19 Tulis: Perlu usaha yang ekstra keras untuk menuai hasil padi, jika anda hanya menanam saja dan membiarkannya pasti anda tidak akan menikmati hasilnya, sebab rumput liar akan menggangu dan membuatnya mati, adakalanya pasukan tikus datang menyerang untuk mendahului anda, belum bala tentara belalang dan serangga lainnya seolah tak ingin kalah, burung pun ikut meramaikan pesta penghabisan.

Sungguh indah dan penuh perjuangan bagi tanaman padi untuk menghasilkan dan bermanfaat bagi manusia, ia pun tak sombong, bahkan ia memiliki sikap yang sungguh terpuji, semakin berisi semakin merunduk.

Perjuangkanlah apa yang menjadi cita-citamu dengan semangat tinggi, meskipun berbagai cobaan dan rintangan mencoba menghalangimu hingga kamu tahu arti nikmatnya sebuah perjuangan dan tetaplah rendah hati seperti padi.

Itulah sedikit makna dari filosofi tanaman padi, semoga bermanfaat.

~ Salam Jaudita Galiti | Jauh di mata Tegal di hati ~

sumber :
http://www.facebook.com/tegalcyber


Josss
kayane ora pas angger nganggo perumpamaan pari.
soale tidak semua wong sing ning komunitas pengin "memetik"hasil dari.malah angger ana/mampu,pengine malah nyiram...nyiram..dein pupuk ben subur.
lagipula sing di maksud sekawanan wereng,sekelompok tikus,babi hutan,tentara belalang kuwe sapa?

jujur nyong ora ngerti ana apa2 ning sarkasme ne okky,tapi nyong ya duwe utek,dadi bisa nggathuk2na sarkasme okky.kayane ana masalah pribadi yah?
nyong tah ora mbela sapa2,cuma bisane kaa anjoge tcc karo usaha?

(19-02-2012, 05:45 AM)Okky_hatake Tulis: iz iz daning rame nemen ya ana apa eh :keder:
wong indonesia yah senenge saling menghubungkan
jadi teringat gambar baya ng sandal Ngikik
ish ente ky...
kown merasa dirugikan ora ning kasus kuwe?
kown ngerasa andil/nyumbang sewu mbuapa ning seminar wingi ora?
bisane ujug2 ana kaya kiye?
ningyaha ana masalah pribadi kown karo salah sijine wong,bisane kaa nggawa2 usaha?
dewasa dikit owh jon...

dopokane kown pada bae "menggeneralisir"bahwa kabeh wong kene kuwe alim dan lugu sing bisa dibodoni.

andaikan suatu saat nyong wis bosen ngamen ning jakarta,misal nyong pan usaha ning tegal,misal buka warnet,buka studio musik dll.nyong ya akan melakukan hal yang sama.tek undang komunitas sing nyong melu.
bedakna kata"licik" dan"cerdas"

ente ana wong pan usaha kaa malah direwoi..
pembunuhan karakter kuwe.
sepisan maning,nyong ora duwe sangkut paut ning sarkasme ente,cuma tulung,angger pan gawe reg masalah personal,mending di PM bae wonge...sing dimaksud kown sapa..
...::: Kaligangsa is a beautifull country :::...

19-02-2012, 09:12 AM,
Posting: #33
RE: buka usaha
tak pikir wajar bae yen ana wong ngumpul ning suatu komunitas, karena intensif ketemu, ngobrol, terus nggawe ap ngonong. entah kuwe nggawe bisnis, atawa nggawe komunitas lain.

memang potensi iri dan cemburune gede. alasan sing paling utama biasane, karena bocah sing iri karo cemburu ora dijak. deweke mikir, nyong wis nggabung karo komunitas kiye, wis ngorbanna akeh-akeh, daning pas ana sing enak-enak, sing ana duite, daning ora dijak yah. kayong kebangeten nemen kweh, jare bocahe.

kasuse bisa ana ng forum kiye juga. ana beberapa wong saka kene terus gawe bisnis dewek. contone kaos galgil, belanja bagus, juga luget cafe. atau komunitas liyane kaya 99design, pit-pitan, dsb.

TCC memang ora bakal melarang dan mematikan usaha atau kreativitas njenengan kabeh sing pan gawe usaha atawa komunitas liyane. ora bakal njaluk bagi hasil juga. kecuali usaha kuwe nggawa identitas TCC. misal, njenengan gawe jaket ana logo TCC, gawe gorden ana logo TCC, dsb.

sing diperlukna ning kene adalah kedewasaan. pola berpikir nggo ndeleng bahwa kancane dewek bisa maju lho. kenapa dewek ora? padahal ning forum kiye akeh ahline. akeh jaringane. monggoh dimanfaatna. monggoh saling berkomunikasi.

nyong sebagai salah satu sutimin ning kene, nganggep forum kiye adalah amal jariyah. bisa njalin silaturahim. bisa mbagi ilmu. bisa olih ilmu. dan alhamdulillah ketika niate njenengan apik, gusti Allah bakal ngrewangi. bakal mbukakna dalan.

selamat ber-TCC :)
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com

[+] 1 user says Thank You to akhdaafif for this post
19-02-2012, 05:21 PM,
Posting: #34
RE: buka usaha
okelah...

@Okky: koen neng kene bisane ngrong-ngrong tok! Cangkem dobol! Cocot provokator!

Saiki ngene bae, koen mbuh sapa bae angger wis ora sejalan lan semisi karo TCC ya metu bae tli mana nggawe organisasi dewek, nggawe aturan dewek, posting sakarepe dewek, laka sing nglarang. Daripada koen neng kene bisane nggawe ribut tok.

Angger ana urusan pribadi karo nyong yuh GELUT bae tempate neng ndi orasah umbruz macem-macem neng kene, sekarepe koen pan gelut neng ndi, neng ngarepe uma raimu ya orapapa! Koen bocah lanang oya! tek enteni jawabane koen! Aja bisane umbruz tok neng kene!

@Liyane: tulung orasah melu" komen neng kene ndisit nyong pengin ngerti piben tanggepane Okky, koen dibanned bae nyong ngandel tetep bakal nyumul neng kene maning soale koen emang sokan nggara!
19-02-2012, 07:35 PM,
Posting: #35
RE: buka usaha
TS e ndi kyeh...
umpetan apa piben???
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...

19-02-2012, 07:39 PM,
Posting: #36
RE: buka usaha
(19-02-2012, 09:12 AM)akhdaafif Tulis: .....

kasuse bisa ana ng forum kiye juga. ana beberapa wong saka kene terus gawe bisnis dewek. contone kaos galgil, belanja bagus, juga luget cafe. atau komunitas liyane kaya 99design, pit-pitan, dsb.

....


belanja bagus gene TS juga kan??
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...

19-02-2012, 09:24 PM,
Posting: #37
RE: buka usaha
[Gambar: mario-balotelli-why-always-me.jpg]
road to
6666th

20-02-2012, 10:01 PM,
Posting: #38
RE: buka usaha
monggoh di deleng pagewane ng kono wes ana kejelasan sing di maksud sapa

wkwkwk wong2 TCC seolah2 kayong wes kenal nyong ya ??? dadi ora pada ngandel dong aq mbien tau nduwe komunitas motor pas aq esih STM ??? saya tekan kan SAYA PUNYA KEHIDUPAN LAIN SEBELUM MENGENAL KALIAN...wkwkwk toli misalkan tulisan kie ditujukan go salah satu anggota TCC maka tulisan saya di atas saya akan menggunakan kata DIA bukan SAYA

iz mambu2ne ana sing pan ngajak gelut keh ...hayuh kapan ng ndi ??? aq tah ora bakal wedi slama aq bener...aq ket wingi ora mbales posting soale aq kue member byasa ora bisa mbales postingan ng tong sampah...ente2 para petinggi ng kene donge luih ngarti oh khan sing gawe forum kie ente2 loken ora pada ngarti ??? :ajib:
20-02-2012, 10:25 PM,
Posting: #39
RE: buka usaha
sudahlah sudah...tidak usah diperpanjang lagi...nda ada mangpaatnya...
urip ning dunia iki sapisan tok..nggo apa sih ribut sing cuma hal sepele kaya ngono...dalam dunia maya lagi... Ngukuri batuk
apa kalian semua tidak malu dengan yang masih newbie alias esih piyik sing maca dopokan kiye...seharusnya yang sudah lama (bongkotan) ning kene iku memberi contoh yang baik dengan memberikan dopokan yang bermangpaat..sang pengurus juga jangan diperpanjang lah urusannya..arahkan ke jalan lurus kepada anak buahnya kalo misalkan ada dopokan yang salah...kalo kaya gini terus aku yakin nda ada ujungnya..

#dudu moni aku pan melu2 apa pan mihak mena mene..aku diwein mandat tugas kewajiban sang modod memberi jalan tengah sesuai kesepakatan sejak aku diangkat modod#

Es Teh
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku

[+] 1 user says Thank You to leo_quers for this post
21-02-2012, 12:12 AM,
Posting: #40
RE: buka usaha
(20-02-2012, 10:01 PM)Okky_hatake Tulis: monggoh di deleng pagewane ng kono wes ana kejelasan sing di maksud sapa
BERARTI kiye antara kown dan bocah sing dimaksud kown,silahkan selesaikan secara privat,ora usah ndadak gawe reg ning kene!
(20-02-2012, 10:01 PM)Okky_hatake Tulis: wkwkwk wong2 TCC seolah2 kayong wes kenal nyong ya ??? dadi ora pada ngandel dong aq mbien tau nduwe komunitas motor pas aq esih STM ??? saya tekan kan SAYA PUNYA KEHIDUPAN LAIN SEBELUM MENGENAL KALIAN...wkwkwk
lha terus apa hubungane karo tcc?kown pan duwe komunitas motor,duwe komunitas adu jangkrik,duwe komunitas layangan,APA HUBUNGANE?
perlu hal2 kaya kiye di post ning kene?hebat angger wis duwe komunitas motor?
ck ck ck.....
(20-02-2012, 10:01 PM)Okky_hatake Tulis: toli misalkan tulisan kie ditujukan go salah satu anggota TCC maka tulisan saya di atas saya akan menggunakan kata DIA bukan SAYA
tulisan saya diatas saya,mbuh maksude pimen..
sing jelas,kown wis menggunakan tcc nggo ajang pelampiasan dendam pribadi,membuat opini bahwa semua member tcc yang ikut acara kemarin telah diperalat,padahal acara kuwe wis diagendakan wis suwe sadurunge.
(20-02-2012, 10:01 PM)Okky_hatake Tulis: iz mambu2ne ana sing pan ngajak gelut keh ...hayuh kapan ng ndi ??? aq tah ora bakal wedi slama aq bener...
selesaikan lewat jaringan pribadi,aja ning kene
kown merasa bener?sing jare kown bener...urung tentu jare wong bener
(20-02-2012, 10:01 PM)Okky_hatake Tulis: aq ket wingi ora mbales posting soale aq kue member byasa ora bisa mbales postingan ng tong sampah...ente2 para petinggi ng kene donge luih ngarti oh khan sing gawe forum kie ente2 loken ora pada ngarti ??? :ajib:
tidak semua pengurus mengerti hal2 detil misal tentang server/maintenance/login admin,sing wajib dimengerti adalah rule yang tertulis ning pengumunan,paham?


ya wis,dopokane tek tutup
angger esih penasaran,silahkan diselesaikan diluar tcc
menurut beberapa pengurus,ente wis mengganggu ketentraman forum.
...::: Kaligangsa is a beautifull country :::...



Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS