Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pan takon..
18-02-2012, 10:20 PM,
Posting: #1
pan takon..
assalamu'alaikum..

ana sng paham CARANE SMARTFREEN GRATIS..?

mbkan ana sng ngarti posting yaa....Nyengir

ngosek
4nawan,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Feb 2012.

Add Thank You
19-02-2012, 01:48 AM,
Posting: #2
RE: pan takon..
Wa'alaikum salam, aja dinggo gratis oh kang Nyengir

jajal golet2 ng forum sebelah terutama forum2 phreaker, ng kene drg ana sg mbahas,
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong

Add Thank You
19-02-2012, 03:14 AM,
Posting: #3
RE: pan takon..
kancane aku bisa oh Nyengir

tp aku rung jajal

jare go donlot lancar

aku tah nebeng ngopi film tok
road to
6666th

Add Thank You
20-02-2012, 04:09 PM,
Posting: #4
RE: pan takon..
ohh iya iya... tak coba nggolet maneh nang forum liyane.. mbkan ana sing paham..

suwun yo bang..:)
4nawan,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Feb 2012.

Add Thank You
20-02-2012, 04:17 PM,
Posting: #5
RE: pan takon..
aja klalen sinau bahasa bahasa oprek ya om.. soale biasane disliwar sliwerna.. jare eben ora vulgar qeqeqe
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong

Add Thank You
20-02-2012, 06:32 PM,
Posting: #6
RE: pan takon..
aq kayane pernh gretongan go semar... Ngikik maning
Add Thank You
20-02-2012, 06:32 PM,
Posting: #7
RE: pan takon..
bisa ohh Nyengir kiye aku internetan atik smartfren gratis Nyengir (nyilih ndekene tarok) Ngikik maning

Add Thank You
20-02-2012, 06:49 PM,
Posting: #8
RE: pan takon..
qeqeqe seneng yakin donk duwe tarok kaya um elank.!! Nyengir

kayonge tah bisa go semar..!! goleti bae neng forum phreaker..
biasane ana aplikasi tambahan..
wonk pinter akeh, tp kadang sing bener setitik..

Add Thank You
20-02-2012, 07:11 PM,
Posting: #9
RE: pan takon..
donk golet neng forum phreaker ora ktmu njaluk srt seka RT/RW trs kelurahan... yg menandakan srt keterangan pengin gratis trs dbawa ke kantor smartfren lgsung... qeqeqe
Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS