Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nyonk melu takon enakan nganggo bb apa nganggo android
21-02-2012, 12:42 AM,
Posting: #1
Nyonk melu takon enakan nganggo bb apa nganggo android
Sing arane smartphone kan saiki lagi pada booming diantarane iphone,bb, android lan winpho7. dong iphone ta nean regane durung kejangkau daning masyarakat tegal lan sekitare dadi tak khususna bb karo android bae, nyonk cuma pengin ngerti jare user tcc luwih enak anggo bb apa android, tulung jelasna alesane
Eddru,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Nov 2010.

Add Thank You
21-02-2012, 01:13 AM,
Posting: #2
RE: Nyonk melu takon enakan nganggo bb apa nganggo android
dong pan multimedia, android rajane, tapi dong pan masalah bisnis, BB bisa dadi salah siji sing bisa diandalna, dong sing pan komplit loro2ne (multimedia+bussiness) ya kari jukut iPhone / iPad, bae. seki kari nyesuaikna kebutuhan lan stok duite nt bae. Xixi
This is Real life, so. Deal with it.

Add Thank You
21-02-2012, 01:33 AM,
Posting: #3
RE: Nyonk melu takon enakan nganggo bb apa nganggo android
nyong sebagai pengguna android, merasa puas, soale apa ? kabeh sing tak btuhna ana kabehh,, go multimedia, hburan, refresing, bahsa indone, fitur lengkap kap kap, Ngikik maning
bner jare om yono, dong BB kan bsa atik BBman,, ya bisnis bsa lewat mono

gampang ka, orausah keder, koen senenge apa? dong senenge Multimedia ya jukut Android, Dong pan bisnis , bisnis pulsa mbuhapa, haahha ya milih BB

dong esih keder? mana tuku 3315 bae Guling-Guling
pesbuke nyong
Hargailah waktu, Manfaatkan waktu, karna semua tidak bisa terulang kembali

Add Thank You
22-02-2012, 12:30 AM,
Posting: #4
RE: Nyonk melu takon enakan nganggo bb apa nganggo android
matur suwun ah kang yono karo kang fais berati sing pan tak edol hape bb ne bae,
Eddru,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Nov 2010.

Add Thank You
22-02-2012, 01:04 AM,
Posting: #5
RE: Nyonk melu takon enakan nganggo bb apa nganggo android
hahah..jebule wis nduwe loro2ne.

Bener kwe, tergantung kebutuhan. Masing2 ana kelebihan dan kekurangane..

bijak baen.. Medang
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^

Add Thank You
22-02-2012, 07:00 AM,
Posting: #6
RE: Nyonk melu takon enakan nganggo bb apa nganggo android
nganggo android bae um

jare sing nganggo android kwe wong pinter lan melek teknologi

(untuk anda yg mengerti teknologi sih ya Ngikik )

minimal ente olih image kuwe Nyengir
road to
6666th

Add Thank You
22-02-2012, 08:31 AM,
Posting: #7
RE: Nyonk melu takon enakan nganggo bb apa nganggo android
Tergantung kebutuhan, kempuan dan kemauan Nyengir
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong

Add Thank You
23-02-2012, 12:59 AM,
Posting: #8
RE: Nyonk melu takon enakan nganggo bb apa nganggo android
maksude nyonk pan ngirit saiki anggo loro² pusing paket bulanane, tapi keder pan anggo hape sing ndi donk donk pan adol bb eman² oar bias bbman dong pan adol android eman² oar bisa dolanan game hd, tpi setelah tak pertimngkan aku milih anggo android bae soale jare aku kekurangan android mung siji tok batrene boros, trus paket internete simpel ora kaya bb anggo sistem bis. matursuwun keh rekomendasine.
Eddru,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Nov 2010.

Add Thank You
23-02-2012, 07:19 AM,
Posting: #9
RE: Nyonk melu takon enakan nganggo bb apa nganggo android
relatif, tergantung kebutuhan dan keinginan pengguna Ngikik
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS