Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Golet] Samsung Galaxy Ace neng Tegal regan pira anyar utawa seken-e?
23-02-2012, 01:32 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 23-02-2012, 01:33 PM {2} daning sandydyto. Edit Reason: )
Posting: #1
Information  [Golet] Samsung Galaxy Ace neng Tegal regan pira anyar utawa seken-e?
Melu takon lhen, neng Tegal Samsung Galaxy Ace anyare pira yen second pira ya?
Terus, Tuku hape sing murah neng Tegal kwe neng ngendi ya?

Add Thank You
23-02-2012, 10:14 PM,
Posting: #2
RE: [Golet] Samsung Galaxy Ace neng Tegal regan pira anyar utawa seken-e?
hadeh ... durung patia paham geh rega" HP kue
njajal ngisore ak geh mbokan ana sing ngerti
(soale ak ra begitu penting karo HP judule bisa SMS + telpun wes ckup karo onglenan nganggo PC Ngikik maning)
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas

Add Thank You
24-02-2012, 12:24 AM, (Postingan kiye terakhir diubah : 24-02-2012, 11:19 AM {2} daning leeya87. Edit Reason: )
Posting: #3
RE: [Golet] Samsung Galaxy Ace neng Tegal regan pira anyar utawa seken-e?
Kayane rong jutanan, second karo anyare, Nyengir

Add Thank You
24-02-2012, 02:03 AM,
Posting: #4
RE: [Golet] Samsung Galaxy Ace neng Tegal regan pira anyar utawa seken-e?
dong nang jakarta regan anyare
2.1jt second 1.8jt, biasane rega
neng tegal luwih larang 10%,
nyacak bae owh um golet maring
mitra mbokat ana Josss
salam androiders ya um salaman
Eddru,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Nov 2010.

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS