Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bakso Wahyuningsari
mbokt sh ng daerah tegal um ws kemecer ka yah
langka kata terlat go belajar
we want pas
Reply
(29-02-2012, 08:44 PM)leeya87 Wrote: bakso sing luwih enak maning kue bakso dodo, ning perempatan kali putih purwokerto, ana cabang ning ngarep MORO Es Teh
Enak nemen, ibune aku bae sampe tuku mentahane nggo dimasak ning omah Fantastic
nang tegal anane bakso ateng, kue ya enak & terkenal Nyengir

selerane wong sejen2 ya, jare aku pak dodo biasa bae, enak sutimin ng karanganyar owg..
heheheh
usaha, doa, tawakaL
Reply
dadi ngelih Mangan

podomoro sit ahhh... Ngacir

pada bae bakso ikih Nyengir
.
.

this is my signature
.
.


Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)