Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bakso Wahyuningsari
01-03-2012, 03:15 PM,
Posting: #11
RE: Bakso Wahyuningsari
mbokt sh ng daerah tegal um ws kemecer ka yah
langka kata terlat go belajar
we want pas

Add Thank You
01-03-2012, 06:30 PM,
Posting: #12
RE: Bakso Wahyuningsari
(29-02-2012, 08:44 PM)leeya87 Tulis: bakso sing luwih enak maning kue bakso dodo, ning perempatan kali putih purwokerto, ana cabang ning ngarep MORO Es Teh
Enak nemen, ibune aku bae sampe tuku mentahane nggo dimasak ning omah Fantastic
nang tegal anane bakso ateng, kue ya enak & terkenal Nyengir

selerane wong sejen2 ya, jare aku pak dodo biasa bae, enak sutimin ng karanganyar owg..
heheheh
usaha, doa, tawakaL

Add Thank You
02-03-2012, 02:56 PM,
Posting: #13
RE: Bakso Wahyuningsari
dadi ngelih Mangan

podomoro sit ahhh... Ngacir

pada bae bakso ikih Nyengir
.
.

this is my signature
.
.



Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS