Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
" TIPS DADI COWO IDAMAN "
24-02-2012, 09:09 PM,
Posting: #1
" TIPS DADI COWO IDAMAN "
aq pan bagi2 ilmu keh SEDULUR...kro nt nt sing esih jomblo,kwe bhsa aluse.yen kasare ..
ora payu..!!! alias bujang lapuk.wkwkwk eben bsa dwe tarok.
langsung bae keh...

1.rai kudu standar ke atas.
minimal alus langka jerawat wlapun ireng
kumise ja klalen di keriki.

2.yen kwen sm0ker.ati2 yen udud ngrepe cewe.
merek udude kudu sing larang,minimal sing mild mild lah.tp aja POLO mild jeni tmen sebungkus 5 ewu.kro di lrang kras udud GUDMER alias gudang garem merah apa DJAJA sdulure GUDMER.rokoke bapane go nampang.
soale wadon saiki pinter.yen weruh udude LA mesti lagsung mikir kwen dwe duit akeh...Termsuk HP kweh,saiki HP cina langka daya tarike go wad0n.mending tuker tambah bae ng c0unter.

3.KULIAH,SEKOLAH,KERJA...
kwe sing pling pnting.yen kwen ora dwe slah sijine.mending ora usah di lanjutna macane.tpi kerja sing pling angel.?trgantung krjane.wadon pling mles yen kwen krja ng pinggir dalan kya.dagang.ndokar.mbecak.dll.soale cah wadon watir yen pcran kro wong krja kya mau.ngko lg mlaku breng ana sing m0ng.um tku cirenge,kan wadon langsunG turun oh harga dirine.
yen krjane ng toko ta ora papa

4.NDUWE MOTOR
pling standar jupiter,..mio,bison,vixsen wes jozz nemen kweh

5.kwen kudu dwe keahlian.
misale bal2an, ngeband Apa menek pucang mboran.soale kwe dadi nilai plus go kwen.

mbokan tips e aq ora ampuh.brarti emang takdre kwen dadi bujang lapuk.hahaha

SELAMAT BERJUANG :JOSS:
FB ne Enyong
Tegal Cyber Community on Youtube
Hidup itu harus bergerak, diam berarti mati.....!!!


Add Thank You
24-02-2012, 09:29 PM,
Posting: #2
RE: " TIPS DADI COWO IDAMAN "
arip
lagi-lagi cewe keliatan 'gila' fisik dan 'gila' harta
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to Bodin_godog for this post
24-02-2012, 09:48 PM,
Posting: #3
RE: " TIPS DADI COWO IDAMAN "
Enyong raine adong dirating siji anjog sepuluh nean nilene 5,35 Nyengir
kerja kuliah atau sekolah? Jawabane ngunjali pasir Nyengir
ora duwe motor Nyengir
keahlian, saya ahli bermalas2n Nyengir
kayak kwe be akeh sg seneng ka, adong enyong memenuhi kriteria sesuai ng thread nean akeh cah wadon bunuh diri soale aku wis duwe tarok :cool: :atis: :dingin: Ngguyu
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong

Add Thank You
25-02-2012, 02:12 AM,
Posting: #4
RE: " TIPS DADI COWO IDAMAN "
nduwure akndase gede qeqeqe

dong ak reting 1 - 10 ndean ws pda ngerti kabeh jawabane pira Ngikik maning

Kyak kye mbuhapa wis payu ngerti , hihi
TS e pme ? TIPS wis dinggo trus sukses bleh ?
pesbuke nyong
Hargailah waktu, Manfaatkan waktu, karna semua tidak bisa terulang kembali

Add Thank You
25-02-2012, 07:15 AM,
Posting: #5
RE: " TIPS DADI COWO IDAMAN "
rai kudu standar
1. aku raine wis standar.e wong standar um lengkap malah ana matane esih berfungsi kabeh cungur siji bolongane loro ya esih bekerja dg baik dll Weee
2. wah poin kiye nyong berarti ora usah ati2
3. haduh ning kiye aku glang glong Ngikik
4. motor? ora duwe ummm... pan nukukena? Guling-Guling
5. bal2an ora ahli, nge band ora tau menek pucang apa maning
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru


Add Thank You
25-02-2012, 09:14 AM,
Posting: #6
RE: " TIPS DADI COWO IDAMAN "
apa"an ini cewe sipandang cuma dari sisi kematrean?? sing bnerlah um ora kabeh wadon kaya kue ish.

teruss yah kueeh merk rokok hloooh ?? sing ana, wong lanang ora ngerokok kueh bkalan dadi idaman.

arip
Assalamualaikum

Add Thank You
25-02-2012, 09:58 AM,
Posting: #7
RE: " TIPS DADI COWO IDAMAN "
1.rai kudu standar ke atas.
- raine aku standar ke samping, radan meyeg
- kumise njetet keh

2.yen kwen sm0ker.ati2 yen udud ngrepe cewe.
- nyong ra udud...tp seneng nyekeli udud...kesane macho kayak nang iklan2 tipi
- udude merk halim keh, nang toko langka

3.KULIAH,SEKOLAH,KERJA...
- ak kerjane ra nang pinggir dalan, tp tengah dalan

4.NDUWE MOTOR
- motore aku supra utuk2,kuwe be durung lunas, suarane dit..dit...dit....

5.kwen kudu dwe keahlian.
- bal2an wedi kegebred, ngeband ra bisa, menek pucang ya mlorodan
road to
6666th

Add Thank You
[+] 2 users say Thank You to ibnu19 for this post
25-02-2012, 12:47 PM,
Posting: #8
RE: " TIPS DADI COWO IDAMAN "
1.rai kudu standar ke atas.
minimal alus langka jerawat wlapun ireng
kumise ja klalen di keriki.
>> menjamin? buktine?

2.yen kwen sm0ker.ati2 yen udud ngrepe cewe.
merek udude kudu sing larang,minimal sing mild mild lah.tp aja POLO mild jeni tmen sebungkus 5 ewu.kro di lrang kras udud GUDMER alias gudang garem merah apa DJAJA sdulure GUDMER.rokoke bapane go nampang.
soale wadon saiki pinter.yen weruh udude LA mesti lagsung mikir kwen dwe duit akeh...Termsuk HP kweh,saiki HP cina langka daya tarike go wad0n.mending tuker tambah bae ng c0unter.
>> dong ora udud pime?

3.KULIAH,SEKOLAH,KERJA...
kwe sing pling pnting.yen kwen ora dwe slah sijine.mending ora usah di lanjutna macane.tpi kerja sing pling angel.?trgantung krjane.wadon pling mles yen kwen krja ng pinggir dalan kya.dagang.ndokar.mbecak.dll.soale cah wadon watir yen pcran kro wong krja kya mau.ngko lg mlaku breng ana sing m0ng.um tku cirenge,kan wadon langsunG turun oh harga dirine.
yen krjane ng toko ta ora papa
>>tukang becak be ana sing bojone loro, pime?

4.NDUWE MOTOR
pling standar jupiter,..mio,bison,vixsen wes jozz nemen kweh
>> standar jupiter? vespa ora olih brarti..

5.kwen kudu dwe keahlian.
misale bal2an, ngeband Apa menek pucang mboran.soale kwe dadi nilai plus go kwen.
>> nyg ora bisa bal2an, nabuh musik, apa maning panjat2an wit.. pime?
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You
25-02-2012, 02:37 PM,
Posting: #9
RE: " TIPS DADI COWO IDAMAN "
nduwure aku critane dugal???

trus pibe???

salah gw?salah tmn2 gw???masalah buat lo???
road to
6666th

Add Thank You
25-02-2012, 04:30 PM,
Posting: #10
RE: " TIPS DADI COWO IDAMAN "
suwun nggo sadulur kabeh sing wis coment nang kene,,ampunnnnnn
sadurunge ngapurane ndisit yak, ampunnnnnn
terutama nggo kaum hawa,,mbokan thread e enyong rada2 pimen ngonong loh
enyong cuma share tips versine enyong dewek hehehe

terus terang enyong rada keder keh njawab comment2 ne
@ mba bodin
@ um ayiep
@ um faiz cute
@um animcuwiru
@ mba dhesy
@ um ibnu
@ um auzhe

ngapurane ya um,wa, enyong cuma share tips versine enyong dewek, jukut sing apik2 bae,,sing ora apik ya aja di peloni,,,hehehehe

SUWUNNNN ALLLL :JOSS:
FB ne Enyong
Tegal Cyber Community on Youtube
Hidup itu harus bergerak, diam berarti mati.....!!!


Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS