Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TIPS MELULUHKAN CALON MERTUA
24-02-2012, 09:14 PM,
Posting: #1
TIPS MELULUHKAN CALON MERTUA
Keh sadulur,tak nein tips MELULUHKAN CALON MERTUA

1.sing pling penting penampilan.kudu nganggo kemeja lengen dawa,
yen pan ngjak bojo lunga.aja klalen ngangg0 minyak rambut.

2.kwen kudu bisa bahasa jawa.alias krama alus.ingat semua berawal dri mulut.

3.yen statuse kwen esih skolah.mending poyane pan blajar kel0mpok apa pimenlah.
sing pnting ja m0ng dolan

4.di usahakena gwa jajan.kye kuncine ben gampang.martabak pling 10 ewu.

5.yen cra sing duwur wes kbeh tp te2p gagal,bakar umaeh,hahaha

SELAMAT BERJUANG. :JOSS:
FB ne Enyong
Tegal Cyber Community on Youtube
Hidup itu harus bergerak, diam berarti mati.....!!!


Add Thank You
25-02-2012, 10:08 AM,
Posting: #2
RE: TIPS MELULUHKAN CALON MERTUA
1.sing pling penting penampilan.kudu nganggo kemeja lengen dawa,
yen pan ngjak bojo lunga.aja klalen ngangg0 minyak rambut.
- kemejane ak lengan dawa, tp dawa siji
- minyak rambute tak ganti jelantah, kadang nganggo minyake mesin jait, seanane lah

2.kwen kudu bisa bahasa jawa.alias krama alus.ingat semua berawal dri mulut.
- notok Tegale gonggoman mana..? notok yoda nyarwi nyotong Tegalan oh ya..?mulane angger daja jagin oh, neng tegal taroke jalub-jalub,angger pan tanyak sate,nyikung ciu ya ana..
- contoh bahasa tegalane aku

3.yen statuse kwen esih skolah.mending poyane pan blajar kel0mpok apa pimenlah.
sing pnting ja m0ng dolan
- aku ra sekolah, enake poyan apa?

4.di usahakena gwa jajan.kye kuncine ben gampang.martabak pling 10 ewu.
- tak gawakna jagung goreng, ben bengine mbekur kayak dara

5.yen cra sing duwur wes kbeh tp te2p gagal,bakar umaeh,hahaha
- koreke teles um, pimen kiye?
road to
6666th

Add Thank You
25-02-2012, 12:07 PM,
Posting: #3
RE: TIPS MELULUHKAN CALON MERTUA
1.sing pling penting penampilan.kudu nganggo kemeja lengen dawa,
yen pan ngjak bojo lunga.aja klalen ngangg0 minyak rambut.
- lha ak be dong lunga karo tarok cman clane jin dawa kaosan, dona panas ya jaketan ben ora ireng Ngikik maning
- ora tau atik minak rambut, ws berminyak soale

2.kwen kudu bisa bahasa jawa.alias krama alus.ingat semua berawal dri mulut.
- waduh, makane ak bisane bahasa jepang, konnichiwa Mendem

3.yen statuse kwen esih skolah.mending poyane pan blajar kel0mpok apa pimenlah.
sing pnting ja m0ng dolan
- kwe goroh wo, mbokan kenapa kenapa pme ? bysane kan dong mbodoni wong tua kena batune , ban kempes mbuhapa, kwkwk

4.di usahakena gwa jajan.kye kuncine ben gampang.martabak pling 10 ewu.
- gawa jajan ? jajanan pasar bae ya

5.yen cra sing duwur wes kbeh tp te2p gagal,bakar umaeh,hahaha
- uahe be ora ngerti, mbokan slah bakar, sing dibakar malah umahe dewek
pesbuke nyong
Hargailah waktu, Manfaatkan waktu, karna semua tidak bisa terulang kembali

Add Thank You
25-02-2012, 12:39 PM,
Posting: #4
RE: TIPS MELULUHKAN CALON MERTUA

1.sing pling penting penampilan.kudu nganggo kemeja lengen dawa,
yen pan ngjak bojo lunga.aja klalen ngangg0 minyak rambut.
yen pan acarane sabtu, kemejane wis dinggo kuliah kabeh pimen? loken sing apek?
yen nggo minyak rambut, rambute aku kadang gatel, dadi bisa sering kukur2, isin belih?

2.kwen kudu bisa bahasa jawa.alias krama alus.ingat semua berawal dri mulut.
yen mertuane dudu wong jawa?

3.yen statuse kwen esih skolah.mending poyane pan blajar kel0mpok apa pimenlah.
sing pnting ja m0ng dolan
Diropok keh ya marai nggawe dosa, nggorohi wong, nyontoni ora bener.

4.di usahakena gwa jajan.kye kuncine ben gampang.martabak pling 10 ewu.
apa iya nggawa jajan mesti gampang?

5.yen cra sing duwur wes kbeh tp te2p gagal,bakar umaeh,hahaha
nyontoni ora bener maning

........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS