Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aku melu takon jaringan len
26-02-2012, 01:49 PM,
Posting: #1
Rainbow  aku melu takon jaringan len
pertama-tama aku kwe newbi, aku pengen belajar jaringan sing nol nganti apal nemen ana sing duwe bacaane ra ato link,,

ngampura ya ning bhasa ne kasar,,,
aku ya nembe daftar,,
monggo Medang
abeet_223,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Feb 2012.

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS