Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Takon kumunitas Photography ning TEGAL
01-03-2012, 10:09 AM,
Posting: #1
Takon kumunitas Photography ning TEGAL
KANG,komunitas fotografi ning tegal ning endi yah?? atau TOKO camera DSLR ning tegal ning endi yah????Es TehEs TehEs Teh
andricupliz,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Mar 2012.

Add Thank You
01-03-2012, 01:24 PM,
Posting: #2
RE: Takon kumunitas Photography ning TEGAL
TEPO's
http://www.facebook.com/home.php?sk=grou...7036525675


sing aku tau takon2 ning toko
-sinar jaya digital jejere toko makmur, tapi stok e limited karena toko campuran laptop + kamera
-yenpop, tapi kudune indent (pesen disit yen pan tuku)
jare juga ana ning TJIOE photo veteran

monggo diskecakakane
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS