Reting Dopokan:
  • 1 meon suara - 5 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pengumuman Upgrade
02-03-2012, 04:39 AM,
Posting: #1
Pengumuman Upgrade
salam..
forum tegalcyber.org nembe melakukan pemeliharaan,, dan telah melakukan upgrade mesin forum.. dan karena upgrade ini akan terjadi beberapa hal yang berbeda --merubah beberapa yang ada di tampilan forum sebelumnya--

jadi bagi users yang menemukan perubahan2 di forum,,, silahkan beri komentar di bawah..

tulung komentar dengan bahasa yang baik.. nek niatnya guyon aja neng kene.. salah tangkep, bisa tersinggung..

terima kasih

saya suka siomay

Add Thank You
02-03-2012, 08:58 AM,
Posting: #2
RE: Pengumuman Upgrade
So far, ane belum nemuin perbedaan via mobile
Ragaku di Ibukota, Jiwaku masih di Tegal tercinta

Add Thank You
02-03-2012, 09:15 AM, (Postingan kiye terakhir diubah : 02-03-2012, 09:16 AM {2} daning ayiep_wawan. Edit Reason: )
Posting: #3
RE: Pengumuman Upgrade
nembe nemu sing rada sejen ng portal mo, biasane adong dewek durung log in ana tulisan peringatan sing intine ngajak dewek gabung atau log in, tulisane mbyen rada gede.. saiki laka Nyengir
lapor browser chrome, mbokan ngaruh Ngikik maning
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to ayiep_wawan for this post
02-03-2012, 09:15 AM,
Posting: #4
RE: Pengumuman Upgrade
Lapooor ndan! Laporna menurut nyong sih Ada perubahan, Tapi kaLem baeee! Kie tah Perubahan Apiiik! Yen wingi2 lagi kas kena Maintenis kan yen misaLe Login esih diundang "Hoi Tamu manjing" Kadang Login ping 3 tmbe bisa manjiiing! Tapi Saiki Tah kayane Wis Waraaas! Login Ping 1 wis bisa Manjing! Brarti Bereees! Josss Untuk perubahan2 yang Lain2 Masih DaLam PenyeLidikan! ganti! Laporna
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo

Add Thank You
02-03-2012, 01:47 PM,
Posting: #5
RE: Pengumuman Upgrade
Siap Grak ndan, hehehe
dongvia mobile emang laka perbedaane, mw nyong wis nyoba, tp dong via lepitong atawa kompi pas pertama login ora pindah halaman, langsung nang halaman kuwe, dadi orausah repot nunggu loding disit, laka kendalaa maning, biasane wis login esih ana tulisan manjing/ndaptar

semoga TCC tambah maju terus, Josss wis sing nyong
pesbuke nyong
Hargailah waktu, Manfaatkan waktu, karna semua tidak bisa terulang kembali

Add Thank You
02-03-2012, 02:02 PM,
Posting: #6
RE: Pengumuman Upgrade
kyehh.. kari durung ndaftar ora bisa maring software mo??
bisane kari aku log out , terus pan maring software , tpi laka yah? Mikir


nb : mbokan bahasane ora jelas, nyuwun pangapunten
ampunnnnnn
.
.

this is my signature
.
.



Add Thank You
05-03-2012, 01:54 AM,
Posting: #7
RE: Pengumuman Upgrade
rada ngelag pas go maring TCC, tapi enteng molak malik forum yen wis login.
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS