Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pengumuman Upgrade
#1
salam..
forum tegalcyber.org nembe melakukan pemeliharaan,, dan telah melakukan upgrade mesin forum.. dan karena upgrade ini akan terjadi beberapa hal yang berbeda --merubah beberapa yang ada di tampilan forum sebelumnya--

jadi bagi users yang menemukan perubahan2 di forum,,, silahkan beri komentar di bawah..

tulung komentar dengan bahasa yang baik.. nek niatnya guyon aja neng kene.. salah tangkep, bisa tersinggung..

terima kasih

saya suka siomay
Reply
So far, ane belum nemuin perbedaan via mobile
Ragaku di Ibukota, Jiwaku masih di Tegal tercinta
Reply
nembe nemu sing rada sejen ng portal mo, biasane adong dewek durung log in ana tulisan peringatan sing intine ngajak dewek gabung atau log in, tulisane mbyen rada gede.. saiki laka Nyengir
lapor browser chrome, mbokan ngaruh Ngikik maning
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
Lapooor ndan! Laporna menurut nyong sih Ada perubahan, Tapi kaLem baeee! Kie tah Perubahan Apiiik! Yen wingi2 lagi kas kena Maintenis kan yen misaLe Login esih diundang "Hoi Tamu manjing" Kadang Login ping 3 tmbe bisa manjiiing! Tapi Saiki Tah kayane Wis Waraaas! Login Ping 1 wis bisa Manjing! Brarti Bereees! Josss Untuk perubahan2 yang Lain2 Masih DaLam PenyeLidikan! ganti! Laporna
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo
Reply
Siap Grak ndan, hehehe
dongvia mobile emang laka perbedaane, mw nyong wis nyoba, tp dong via lepitong atawa kompi pas pertama login ora pindah halaman, langsung nang halaman kuwe, dadi orausah repot nunggu loding disit, laka kendalaa maning, biasane wis login esih ana tulisan manjing/ndaptar

semoga TCC tambah maju terus, Josss wis sing nyong
pesbuke nyong
Hargailah waktu, Manfaatkan waktu, karna semua tidak bisa terulang kembali
Reply
kyehh.. kari durung ndaftar ora bisa maring software mo??
bisane kari aku log out , terus pan maring software , tpi laka yah? Mikir


nb : mbokan bahasane ora jelas, nyuwun pangapunten
ampunnnnnn
.
.

this is my signature
.
.


Reply
rada ngelag pas go maring TCC, tapi enteng molak malik forum yen wis login.
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)