Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(Takon) SoaL Matematika! tuku mobiL!
03-03-2012, 12:33 PM,
Posting: #11
RE: (Takon) SoaL Matematika! tuku mobiL!
Waaah iya yah.. JuduLe ganti bae apa ya?! SoaL AkunTaxi Xixi
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo

Add Thank You
05-03-2012, 01:17 AM,
Posting: #12
RE: (Takon) SoaL Matematika! tuku mobiL!
(02-03-2012, 11:22 PM)laksonoadi Tulis: kuwe mung maen cara pandang tok..
Nyengir
prinsip hidup ya um yah ? yen wis sugih tah mbelih nemen pan ilang sepiraa. ngko gampang luruh maning Guling-Guling

iya kuwe bener, ngitunge nggo pythagoras yen ora salah.
haha,
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS