Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(Takon) SoaL Matematika! tuku mobiL!
Waaah iya yah.. JuduLe ganti bae apa ya?! SoaL AkunTaxi Xixi
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo
Reply
(02-03-2012, 11:22 PM)laksonoadi Wrote: kuwe mung maen cara pandang tok..
Nyengir
prinsip hidup ya um yah ? yen wis sugih tah mbelih nemen pan ilang sepiraa. ngko gampang luruh maning Guling-Guling

iya kuwe bener, ngitunge nggo pythagoras yen ora salah.
haha,
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)