Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tak Setuju Konsep Pembagian Buletin Jumatan
03-03-2012, 09:02 PM,
Posting: #11
RE: Tak Setuju Konsep Pembagian Buletin Jumatan
Gampang bae.. solusine.. ente2 sing terlibat neng DKM ubah kebiasaan ndalah bulletin saurung jumatan dadi sawise jumatan. Aja nyalahna wong sing akhire tergoda maca karena wis nyekel. Salahna sing ndalah saurunge jumatan. donge sing nyetak kwe tulisane ditambahi : JANGAN DIBAGIKAN / DILETAKKAN SEBELUM SHOLAT JUMAT

Yen sampean dudu wong DKM ya jajal ngelingna maring petugase.. mas, ndalahi bar jumatan baen.. kwe arane action, ora mung ngresula..

Medang
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to masindra for this post
04-03-2012, 04:31 PM,
Posting: #12
RE: Tak Setuju Konsep Pembagian Buletin Jumatan
yen aku wis tau ngomong mrg takmir masjid sing tempat byasa aku jumatan, mung nganti saiki ajeg laka perubahan, nyong nulis neng kene ya mung ngeshare eben bareng2 bertindak ampunnnnnn

Add Thank You
05-03-2012, 12:42 AM,
Posting: #13
RE: Tak Setuju Konsep Pembagian Buletin Jumatan
sing penting ora diwaca pas sholat bhae Guling-Guling
momen paling "enak" emang diwaca pas khotbah. "maca bhae ah, daripada ngantuk" (setan emang jenius, wkwk).
Padahal gantine 2 rokaat Dzuhur kuwe ya ngrungokna Khotbahe kuwe.
Kari - kari wonge bhae dongene,jaba dokon bar Jumatan ya gadi sampah wis kepedek2, padahal isine ana Hadist ana keding.
Kari - kari wonge bhaen


sing jelas tah njerone mesti ana iklane Ngacir
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS