Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CARA NGGAWE PENAMPAKAN
03-03-2012, 06:01 AM,
Posting: #1
CARA NGGAWE PENAMPAKAN
Assalamualaikum... ketemu maning karo um Dukri keh...
langsung bae wis.... ora usah kesuwen

ente-ente nhean
sering weruh salah siji model optical illusion art
sing gambare ireng putih (kaya klise film)
trus dipentelengi antara 10-20 detik
trus matane dialihna maring objek sing peteng...
trus engko kedip terus engko jebule
nang bidang peteng (tembok/langit/jeroane peci)
ana penampakan...

mbokat kurang jelas

NAH keh yanu pengin share cara nggawene, sukur mbokat ana manpaate, lumayan kena nggo ndolani anak atawa ponakan.

1. BUKA POTOSOP
2. OPEN POTO ENTE (ARI BISA SING KLOSAP)
3. SELEKSI ENDAS, GULU AND DADA SECUIL


4. KOPI (Ctrl+C)
5. SELECT ALL (Ctrl+A)
6. DELET
7. PASTE (Ctrl+V)


8. TRESHOLD (ATUR LEVELNYA)


9. FLATTEN


10. WARNA HITAM PUTIHNYA DIWALIK.. CARANYA TERSERAH ENTE. SING PENTING SING MAUNE IRENG DADI PUTIH. SING MAUNE PUTIH DADI IRENG)

11. ARI WIS, TENGAH-TENGAH CUNGUR DOKONI TITIK 3 KAYA PIRAMID. ATAWA 4 TUMPUK-TUMPUK


ARI KEPINGIN HASILE JELAS, TEPIAN GARIS SING MASIH RAWIS-RAWIS DI RATAKNA BAE....

SING UWIS NJAJAL DI POST GAMBARE MENE YAA.... TAKENTENI KEH....
hidup adalah senda gurau

Add Thank You
[+] 2 users say Thank You to DUKRI for this post
03-03-2012, 07:33 AM,
Posting: #2
RE: CARA NGGAWE PENAMPAKAN
tak kira penampakan temenan bs weruh setan Ngguyu
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to auzhee for this post
03-03-2012, 08:49 AM,
Posting: #3
RE: CARA NGGAWE PENAMPAKAN
dong nganggo potone setan yaa engko metune setan um... Ngikik maning

wisoh gagian potone di gered mene
hidup adalah senda gurau

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to DUKRI for this post
05-03-2012, 01:21 AM,
Posting: #4
RE: CARA NGGAWE PENAMPAKAN
wah sip um, warai sing liyane maning ooh Josss
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS