Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nunjleb banget
03-03-2012, 10:01 PM,
Posting: #11
RE: Nunjleb banget
Nangis
daning kayak kuwe nemen yak? kurang rasa cinta Nangis
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS