Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kenalan disit ahh
03-03-2012, 11:23 PM,
Posting: #1
kenalan disit ahh
misi ya sedulur. nyong melu kenalan sit.

nama: muhammad hanif
jk : lanang
pekerjaan : esih Sekolah SMA. tapi lagi golet kerjaan keh sing bisa nyambi sekolah.. kira-kira apa yah? (numpang takon sisan)
keahlian : Web design (cuil2) , wordpress (wis lumayan sering nangani) , PHP (lumayan)

wis semene bae ya perkenalan e.. mbokan ana sing golet uwong sing keahliane kaya sing tak sebutna miki. ya nyong siap mbantu. okeh.. thx yah um2 Es TehEs Teh
murid_sma,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Mar 2012.

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to murid_sma for this post
03-03-2012, 11:58 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 04-03-2012, 12:01 AM {2} daning Trojan Horse. Edit Reason: )
Posting: #2
RE: kenalan disit ahh
WeLkom Jon! sugeng rawuh SMAne ngendi owh??? Ora sabaran
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo

Add Thank You
04-03-2012, 01:09 AM,
Posting: #3
RE: kenalan disit ahh
Selamat pagi
sugeng rawuh nang TCC
pesbuke nyong
Hargailah waktu, Manfaatkan waktu, karna semua tidak bisa terulang kembali

Add Thank You
09-02-2016, 03:55 PM,
Posting: #4
RE: kenalan disit ahh
W E L L C O M E . . . !!!

Sing betah ya Jon.
salam kompak
JAYA TERUS TCC

Fathur Rizki
blog dodolan kasur[/size][/font]

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS