Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kenalan disit ahh
misi ya sedulur. nyong melu kenalan sit.

nama: muhammad hanif
jk : lanang
pekerjaan : esih Sekolah SMA. tapi lagi golet kerjaan keh sing bisa nyambi sekolah.. kira-kira apa yah? (numpang takon sisan)
keahlian : Web design (cuil2) , wordpress (wis lumayan sering nangani) , PHP (lumayan)

wis semene bae ya perkenalan e.. mbokan ana sing golet uwong sing keahliane kaya sing tak sebutna miki. ya nyong siap mbantu. okeh.. thx yah um2 Es TehEs Teh
murid_sma,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Mar 2012.
Reply
WeLkom Jon! sugeng rawuh SMAne ngendi owh??? Ora sabaran
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo
Reply
Selamat pagi
sugeng rawuh nang TCC
pesbuke nyong
Hargailah waktu, Manfaatkan waktu, karna semua tidak bisa terulang kembali
Reply
W E L L C O M E . . . !!!

Sing betah ya Jon.
salam kompak
JAYA TERUS TCC

Fathur Rizki
blog dodolan kasur[/size][/font]
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)