Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hai,kenalan yah...
04-03-2012, 02:46 PM,
Posting: #1
hai,kenalan yah...
q pgn kenal karo sedulur tegal kabeh
nama-dewi
umur-30,hehe ws tua yah
jenis kelamin-wanita tulen...mohon bimbingannya yah,soale esih awan n culun,kan esih piyikan..maturnuwun all..
dee_82,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Mar 2012.

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to dee_82 for this post
04-03-2012, 04:41 PM,
Posting: #2
RE: hai,kenalan yah...
WeLKom Mba Dewiiii.. rang mana mbaaa? sugeng rawuh
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo

Add Thank You
04-03-2012, 09:42 PM,
Posting: #3
RE: hai,kenalan yah...
Hai juga .. Beres Jon!

[Gambar: welcome%2B-%2Bkz.png]



ning TCC ya
Es Teh



Aja Dibuka !! Nyengir



[Gambar: GarisSinar.gif]





aja klalen mampir mene, sing durung [Gambar: klik+disini.gif]


[Gambar: GarisSinar.gif]

[Gambar: acmilan.gif] [Gambar: acmilan.gif] [Gambar: acmilan.gif]


[Gambar: kembang-api.gif]





Add Thank You
09-02-2016, 03:53 PM,
Posting: #4
RE: hai,kenalan yah...
W E L L C O M E . . . . . !!!
Mb Dewi
salam kompak
JAYA TERUS TCC

Fathur Rizki
blog dodolan kasur[/size][/font]

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS