Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
websock.exe
SABTU-SABTU KETEMU MINGGU
ESUK-ESUK LAKA SING DITUNGGU
EH... KANGEN TCC SUWE ORA KETEMU
BARANG DILODOD LAKA SING METU

:nyengir:

LUR....
melu takon len,
go sapa baen lak pengecualian
khususe sing nganggo win10 (ori mbuh KW)

nang pc ne nyong, pas mbuka taskmanager kok nyumul ujug-ujug nang daftar aplikasi websock.exe(32).
nyong bingung kiye apa sih... bisane metu dewek.
terus ana notifikasi (mungkin efek aplikasi kuwe) sing lumayan menjengkelkan. windows defender bisa nonaktif secara autoatis.

pimen kiye lur solusine... ben pc ne nyong waras maning.

suwun ya...

disambi Ngopi ya kena
salam kompak
JAYA TERUS TCC

Fathur Rizki
blog dodolan kasur[/size][/font]
Reply
(23-09-2017, 09:08 AM)fathur rizki Wrote: SABTU-SABTU KETEMU MINGGU
ESUK-ESUK LAKA SING DITUNGGU
EH... KANGEN TCC SUWE ORA KETEMU
BARANG DILODOD LAKA SING METU

:nyengir:

LUR....
melu takon len,
go sapa baen lak pengecualian
khususe sing nganggo win10 (ori mbuh KW)

nang pc ne nyong, pas mbuka taskmanager kok nyumul ujug-ujug nang daftar aplikasi websock.exe(32).
nyong bingung kiye apa sih... bisane metu dewek.
terus ana notifikasi (mungkin efek aplikasi kuwe) sing lumayan menjengkelkan. windows defender bisa nonaktif secara autoatis.

pimen kiye lur solusine... ben pc ne nyong waras maning.

suwun ya...

disambi Ngopi ya kena

coba dilongok:
https://www.bleepingcomputer.com/virus-r...-cpu-miner
iefhie
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)