Reting Dopokan:
  • 4 meon suara - 3 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Official Thread] JUVENTUS FC
27-04-2010, 08:46 PM,
Posting: #11
RE: KUSUS JUVENTINI
Jarene Rafael benitez wis sida nglatih juve ya,
tapi juve durung ngabari
JUVENTUS
DON'T JUDGE A BOY BY HIS KOLOR

Add Thank You
28-04-2010, 01:09 AM,
Posting: #12
RE: KUSUS JUVENTINI
Juve mnang 3-0 yah, heran esih pada ngarepna lolos UCL pdhl angger etung2an matematikane peluange mung 1% tok ndean.. Ngikik maning

semoga Benitez maring Juve nggawa Torres sekalian Girang nemen
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN

Add Thank You
28-04-2010, 08:07 AM,
Posting: #13
RE: KUSUS JUVENTINI
Ning jare nyong tah laka um, jaba tah kacek poine 3-4 poin ndean bisa
pengine pmaen enome pada dadi tim inti juve, arsenal wis nyecer ciro immobile karo ayub daud .Bokan kejadiane kaya fabregas
DON'T JUDGE A BOY BY HIS KOLOR

Add Thank You
28-04-2010, 08:29 AM,
Posting: #14
RE: KUSUS JUVENTINI
peluang sih esih ana, misal palermo karo sampdoria ora menang neng 3 laga sisa trus juve menang terus ya brati lolos Nyengir
nyonk ora pengin kaya Arsenal, ngandelna pemain muda tok ya bakalan ora juwara, wis terbukti Arsenal ora mampu juwara neng Champions Weee

ideale perpaduan Tua-Muda kaya Barca ngonong Girang nemen
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN

Add Thank You
28-04-2010, 09:23 AM,
Posting: #15
RE: KUSUS JUVENTINI
Nha kwe um, tapi ya nganggo didikane deweklah, aja senenge tuku.Wis tuku larang tapi maene elek,rugi blih
marchisio be maene top keh,de ceglie gari diakehi jam terbang,sing mlasi giovinco ,jarang maen
kwalitas didikane juve ya ora kalah um,mung ya kwe lwih ngandalna sing mbangkot mbangkot.Jarang mix PISS
DON'T JUDGE A BOY BY HIS KOLOR

Add Thank You
09-06-2010, 11:53 AM,
Posting: #16
RE: KUSUS JUVENTINI
Simone pepe wis dadi pemaene juventus
ngerek
DON'T JUDGE A BOY BY HIS KOLOR

Add Thank You
11-06-2010, 05:04 AM,
Posting: #17
RE: KUSUS JUVENTINI
aku ora peduli kasus e.soale ora paham nemen sih Xixi
sing penting milan kudu scudeto musim ngarep Girang nemen
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"

Add Thank You
11-06-2010, 09:59 AM,
Posting: #18
RE: KUSUS JUVENTINI
loken ya pemain wis mbah2 pan ngalahna pemain2 enom sing seger buger??

Milan... Milan... paasukan Tua Guling-Guling
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN

Add Thank You
11-06-2010, 11:29 AM,
Posting: #19
RE: KUSUS JUVENTINI
izzz,,sing tua be bisa ngalahna sing enom 3 - 0 kaaa.. Guling-Guling
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"

Add Thank You
11-06-2010, 09:20 PM,
Posting: #20
RE: KUSUS JUVENTINI
juve karo Luigi Del Neri...
Rencanane Pepe nempati posisine nedved,
trus diego karo tiago tukar tambah karo Sergio Kun Aguero

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS