Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Official Thread] JUVENTUS FC
Tapi diego kayonge ora sida didol um,
ciro ferara pesen eben diwein kesempatan ke2, melo juga
gantine diego Milos krasic kudune
DON'T JUDGE A BOY BY HIS KOLOR
Reply
angger ora didol posisine sing angel keh...
soale Luigi Del Neri andalane 4-4-2
paling ora diego dadi sayap nek ora dadi CMF....
Reply
Diego bisa dadi second striker um....
eman2 dong didol...
Amici di Nessuno
Reply
yen bisa juve di dol i kabeh pemaine,ben tambah terpuruk Girang nemen
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"
Reply
itonk....kepret
gorok rame rame ngko
Reply
Aja anarkis kaya suporter indonesia um Kapruk

kyeh sing melasi ya Giovinco ,ora jamane ranieri, ferrara, apa maning zacheroni Kapruk ora cedera ya nganggur apa maning pas cedera mesti dadi cadangan.Padahal akeh klub sing minat(arsenal & Bari)
ning gon nggantine del piero tah ndean pas kweh
DON'T JUDGE A BOY BY HIS KOLOR
Reply
cuman lemah nang postur sih...tenggor cuil nggludag...
tapi awake lentur ..
Reply
Iya juga sih um . .
Tapi ning kosi dibuang,trus kejadiane kaya fabregas, ora lucu oh Guling-Guling
jare krasic ya wis deal €17jt
DON'T JUDGE A BOY BY HIS KOLOR
Reply
krasic brati ngko rebutan tempat karo pepe?apa nempati camoranesi?
Reply
melu takon, amauri wis d dol oya um? Mikir
yang bisa dilakukan seorang makhluk bernama manusia terhadap mimpi-mimpi dan keyakinannya adalah mereka hanya tinggal mempercayainya...
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: