Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Official Thread] JUVENTUS FC
[Image: 208157619_ab6e24ce39.jpg]

Poci Wrote:Monggoh bagi sing pan share tentang transfer,isu,gosip kabeh soal JUVENTUS FOOTBALL CLUB
komen nang kene baen ya Josss






FORZA JUVENTUS . . .
Juventus merana maning,lagi bengi kalah 3-1 lawan Napoli,
hasil kye bisa tambah parah aning laka perubahan manajemene,kye juga pengaruh 'skandal calciopolli' sing jare ceklis kana,tersangkane Mba LUCIANO MOGGI.
Ngarti kabeh lah priben nasibe Juventus waktu kwe,keblosok nang seri B,di tambahi maning pemain bintange pada kabur trus sing paling parah 2scudetto di busek . . . . Sewoten
Jare sing berwajib nang itali,Mbah Moggi kwe dalang sing ngatur skor endah Juve menang.Trusan mbah Moggi di hukum ora olìh melu melu urusan nang dunia bal,selama pirang taun tok.
Mbah Moggi ra gelem ngakui 'kesalahane',jare mbah Moggi 'calciopolli tah gaweane wong sing sirik karo Juventus'.
Kyeh sumbere (pencet nggo ndeleng)
Nyong ya ngandel ya,buktine be skang pemaene pentol pentol trus maene juga apik,loken ya tuku skor ana apa ?
Awit taun wingi ndean,mbah Moggi wis aktip maning.Ndean ya wong wis cinta Juventus yah,ning komentar nggo juventus ya membangun.
Mbah Moggi abane pan balik maning maring juventus.
(pencet nggo ndeleng)
sampeyan sing jarene juventini setuju ora Mbah Moggi balik maning nang Juve ?
Trus jare sampeyan pelatih sing cocok sapa ?

Es Teh
maape mbokan ana sing salah
NB : NGGO SUPROTER LIYANE tulung ora usah ledek ledekan ya,wis ana lapake dewek dewek
DON'T JUDGE A BOY BY HIS KOLOR
Reply
lah moggi tah T41 lah....balang sendal baen....
sing paling cocok ya um lippi lah.....kalem ora kakean ngomong,tapi makjosssss.....
Reply
#3
setuju nemen yah buyut Moggi balik maning secara saiki menejemen Juve kudune di Ngepruk Ngepruk

angger kaya kiye bae kalah terus tah ngjko malah bangsane Buffon karo Chiellini njaluk pindah ! Ngepruk
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
Nyong be setuju karo um barezzta sikepan
ning mbah mogi bisa luruh pemaen murah kualitas berkembang naik,
trus nggo pelatìh nyong pengin sing percaya karo talenta enom hasil didikane dewek,misale mbah Wenger karo mbah lippi
DON'T JUDGE A BOY BY HIS KOLOR
Reply
#5
lah, mbuh kye, sing salah sebenere sapa donge,,,

intine juve saiki wis laka semangat tanding karo menang maning. pemain2 sing dingu sing bangkot2...

sing enom kaya criscito, giovinco, molinaro, pada ilang
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
#6
Guling-Guling Guling-Guling Guling-Guling Guling-Guling Guling-Guling
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
Reply
kiye interisti seneng nemen keh....nyolong 2 scudettone juve Kapruk
Reply
#8
bonggane sapa ... ibarat pepatah mengatakan ada api pasti ada asap .. mangkane ra ush pengaturan skor lahh arane be olahraga ana menang ana kalah ora ush ngatur2 skor lahh biasakan yen tim e kalah ng perebutan juara tinggal ngomong "May Be Next Time" Nyengir , n satu hal sing prlu diingat kwe Cannavaro buang bae kwehh.. dijak mlayu ws ra bsa .. ws ketuan .. ndrible bal be wagu ...
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
Reply
lah arane gratis um....Isin nemen wis ora kanggo nang madrid njaluk balik maning....Palu2nan
Reply
CKCKCKCK . . .
Parah memang saiki kwe jùve Sewoten
pemaen enome pada nggo rayahan klub klub liyane,tapi dweke malah luruh pemaen tua sing gari bubare
DON'T JUDGE A BOY BY HIS KOLOR
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)