Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
-Manchester United Official Thread-
kalem ora papa
sing penting
glory....glory......glory.....united
road to
6666th
Reply
.:gosip transfer:.

=dijukut saka situs resmi Man. Utd=

[ April ]

Gareth Bale - Tottenham - Winger/left-back
Karim Benzema - Real Madrid - Striker
Stephen Ireland - Man City - Winger
David Silva - Valencia CF - Winger
Joe Cole - Chelsea - Midfielder
Sergio Aguero - Atletico Madrid - Striker
Hugo Lloris - Olympique Lyonnais - Goalkeeper
David Villa Valencia CF
gilang onta
Reply
nyong setuju ne misale njukut Bale - Benzema - Lloris. liyane kuwe kayonge ora usah ndisit. winger MU wis akeh...Nani, Park, Valencia, wis cukup lah pelapise ana Obertan. saiki United kuwe butuh pelapise Evra, butuh penyerang trus kiper. Penyerange MU enteng musim kiye..tinggal Berba tok...

mudah2an si Opa Ferguson bisa tuku penyerang sing berkualitas
Arief Sukmawan
YM : arf_suk
Gtalk : arief.suk
Email : sinichi[at]tegalcyber.org
Reply
stujuu kang.. sebener e sing lagi gempar kuwe Angel Di Maria ska Benfica, kuwe gosip nongol nang bulan februari kro maret yen rak salaah. masalah penyerang ana gosip Edin Dzeko ska Wolfsburg juga. dadi bingung nyong pan ndukung penyerang sing ndi. Ngukuri batuk

sing penting masalah penyerang aja Rooney tok lah sing dadi andalan, melas angger laka rotasine.
gilang onta
Reply
MU wis tuku pemain saka meksiko
esih enom, posisi penyerang
arane nyong klalen tp Nyengir
road to
6666th
Reply
angger sing enom2 katone mesti dididik disit nang MU B mbuapa kang. pengen e sing langsung mudun lapangan ngono lho.. cool nemen
gilang onta
Reply
iz aja salah,kuwe mbokan kayak ronaldo apa nani,langsung mlebu nang senior e
road to
6666th
Reply
#18
MU tuku bek tengah bae. pelapise vidic karo ferdinand ora apik kweh.
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
lumayan lho kang johny epans, pemain masa depan. hahaha~

berita terbaru Rooney sembuh dari cedera sebelum akhir musim girang
gilang onta
Reply
Rooney wis mari tapi durung bisa maen minggu kiye..nunggu last match in premier league.

parah nemen ka musim kiye, cedera kabeh.

Quote:MU tuku bek tengah bae. pelapise vidic karo ferdinand ora apik kweh.

wis ana johny evans kang..kuwe esih enom tapi ya lumayan. angger ente iklas si chiellini bae oh pindah maring MU.
wkwkwkwkw...
Arief Sukmawan
YM : arf_suk
Gtalk : arief.suk
Email : sinichi[at]tegalcyber.org
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)