Reting Dopokan:
  • 1 meon suara - 5 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
-Manchester United Official Thread-
29-04-2010, 04:08 PM,
Posting: #21
RE: -Manchester United Official Thread-
berbatov pimen sih yah???
kayong ora patia moncer kweh
kayak ngadeg tok nang ngarep gawang musuh
road to
6666th

Add Thank You
30-04-2010, 12:17 PM,
Posting: #22
RE: -Manchester United Official Thread-
nah kiye masalah Berbatov, menurut wawancara karo Rooney nang majalah Fo*r F*ur Tw*, Rooney kiye angger ditakoni enak ndi duet kro Berbatov apa duet kro M. Owen, jawabe Rooney, Berbatov dan Owen punya karakter yang berbeda.
Angger Owen luwih seneng maju nyempil2 nang pemain blakang lawan, dadi Rooney kudu luwih mundur nggo ngimbangi.
Angger Berbatov kuwe luwih seneng mundur njemput ball dhewek saka tengah, dadi Rooney kudu luwih maju nggo siap2 nrima umpan. Mungkin karakter Berbatov kiye sing pengaruh bisane Berbatov sitik nyetak gol. Ngukuri batuk

Nah, Rooney juga ditakoni enak ndi di sayapi C.Ronaldo apa Valencia. Jawabe Rooney, C.Ronaldo kuwe luwih seneng gocek2 trus langsung hajar ball e mring gawang, dadi angger kro Ronaldo, Rooney siap2 bae bola rebound. Angger kro Valencia, Rooney kudu siap sedia nang ngarep gawang nggo nyambut ball, soal e Valencia kuwe crosser sejati, mesti ngumpan mring tengah.
Itulah sebab sepeninggal Ronaldo, Rooney mencetak lebih banyak gol, alesan liyane jare Rooney sudah meninggalkan kehidupan malam sejak punya anak. Dadi luwih joss maen e.girang

Glory United~
gilang onta

Add Thank You
03-05-2010, 01:28 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 03-05-2010, 01:29 PM {2} daning ontachez. Edit Reason: )
Posting: #23
RE: -Manchester United Official Thread-
.:Update:.

2 Mei - Barclays Premier League
Lawan Sunderland (A)
Skor : 0-1
Goal :
-Man. Utd : NANI (28 )
-Sunderland : -
[Gambar: sunderVSmu-c.jpg]
Maning-maning Nani unjug gigi keh, gawang e Sunderland wes diserang mena mene kro Rooney,Berbatov,Giggs ana apa saling bahu2 membahu lah, akhir e Nani juga yang menceploskan saking assist e Fletcher.
gilang onta

Add Thank You
03-05-2010, 02:10 PM,
Posting: #24
RE: -Manchester United Official Thread-
kira-kira MU juara ora yah???
wis mepet nemen,kari sa pertandingan
kudune chelsea kalah keh
road to
6666th

Add Thank You
15-05-2010, 01:09 AM,
Posting: #25
RE: -Manchester United Official Thread-
oraaaa juaraaa.. tunggu musim selanjutnyaa.. pengen nangis sungg merkabak
gilang onta

Add Thank You
17-05-2010, 07:56 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 24-08-2011, 02:17 PM {2} daning ibnu19. Edit Reason: )
Posting: #26
RE: -Manchester United Official Thread-
[Gambar: manchesterunited.jpg]

menang mbuh kalah pkokoke MU

RoketRoketRoket
es teh saiki Rp 1.500,-
pesbuk'e nyonk

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to ichijouji_ken for this post
17-05-2010, 11:07 PM,
Posting: #27
RE: -Manchester United Official Thread-
hahaha nduwure nyong postingane aneh nemen sung...

kalem kang juara mbuh ora MU tetep tim juara cool nemen

mudah2an musin ngarep bisa juara maning
Arief Sukmawan
YM : arf_suk
Gtalk : arief.suk
Email : sinichi[at]tegalcyber.org

Add Thank You
18-05-2010, 05:52 PM,
Posting: #28
RE: -Manchester United Official Thread-
nyong tetep ndukung MU!!!!
glory...glory....united!!!
road to
6666th

Add Thank You
22-05-2010, 07:14 PM,
Posting: #29
RE: -Manchester United Official Thread-
ngenteni MU pan mboyong sapa kiye maring old trafford cool nemen
gilang onta

Add Thank You
22-05-2010, 08:00 PM,
Posting: #30
RE: -Manchester United Official Thread-
Jare sih pan narik cr maning Mikir
Tli lg nego akinfeev apa hugo lloris nggo nggantini vd sar
yang bisa dilakukan seorang makhluk bernama manusia terhadap mimpi-mimpi dan keyakinannya adalah mereka hanya tinggal mempercayainya...

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS