Reting Dopokan:
  • 1 meon suara - 5 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
-Manchester United Official Thread-
29-03-2010, 01:17 PM,
Posting: #1
-Manchester United Official Thread-
Kanca-kanca kabeh sing seneng karo Manchester United, yuk ngobrol neng kene...

Om momod,kiye tulung di di-sticky ( bahasane kaskus nemen ah). Dadine laka thread maning sing hubungane karo Man United. Ben ora dobel2 lah..

MANCHESTER UNITED

[Gambar: manchester-united.jpg]

Glory...glory...Man United....
Arief Sukmawan
YM : arf_suk
Gtalk : arief.suk
Email : sinichi[at]tegalcyber.org

Add Thank You
29-03-2010, 02:35 PM,
Posting: #2
RE: -Manchester United Official Thread-
wis tak stick kang sinichi.

nyong selain seneng jupe, seneng emyu juga kyeh. tapi saiki maene kurang yahud. kurang tik tak kaya mbiyen. tapi isih apik lah. mung kalah cantik karo el barca bae...
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com

Add Thank You
29-03-2010, 03:34 PM,
Posting: #3
RE: -Manchester United Official Thread-
nyong tah mbiyen tau sng emyu gara2 ana bekam, saiki tah esih sng sih, barnag ana shrek >> rooney Nyengir
kyong melas nemen sung, rooney tau mlebu dftar pemain sepakbola sing elek raine, etan kili ira Ngacir
"we cannot make an omelet without cracking the eggshell"

Add Thank You
29-03-2010, 04:53 PM,
Posting: #4
RE: -Manchester United Official Thread-
Sip kang momod....tengkyu lah...

share sitik lah, mbokan wingi ora sempet nonton

Highlight

[Gambar: bolton.gif] Bolton Wanderers VS Manchester United [Gambar: manchester_united.png]

Kode:
http://www.mediafire.com/?ymiimlwjyy0

monggo dinikmati, hasil 0-4 for Man United
credit to original uploader
Arief Sukmawan
YM : arf_suk
Gtalk : arief.suk
Email : sinichi[at]tegalcyber.org

Add Thank You
29-03-2010, 05:08 PM,
Posting: #5
RE: -Manchester United Official Thread-
etan kang file-e. nganti 118 mega sih. ajib maning kyeh. untung nyong wis ndeleng gul-gule Girang nemen
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com

Add Thank You
31-03-2010, 09:17 AM,
Posting: #6
RE: -Manchester United Official Thread-
Absen.....

setelah semalem United kalah menyesakkan Nangis

najis nemen sung, wis kalah rooney cedera maning....
mudah2an bisa menang terus nganti musim kompetisi rampung

Gloru...glory.....United
Arief Sukmawan
YM : arf_suk
Gtalk : arief.suk
Email : sinichi[at]tegalcyber.org

Add Thank You
12-04-2010, 10:30 PM,
Posting: #7
RE: -Manchester United Official Thread-
laka update maning kyee?? MU wes tersingkir ska liga champion, gelar juara makin jauhh kehh.. rooney ya kayong angel ngudag 42 gol.. nyesek nemen nang ati keh sbg penggemar e MU.. Kejem ah..
gilang onta

Add Thank You
25-04-2010, 06:21 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 25-04-2010, 11:27 PM {2} daning ontachez. Edit Reason: )
Posting: #8
RE: -Manchester United Official Thread-
.:update:.

27 Maret - Barclays Premier League
Lawan Bolton (Away)
Skor : 4-0 (M)

30 Maret - UEFA Champions League
Lawan Bayern Munich (A)
Skor : 1-2 (K) ngosek

03 April - Barclays Premier League
Lawan Chelsea (Home)
Skor :1-2 (K) ngosek

07 April - UEFA Champions League
Lawan Bayern Munich (H)
Skor : 3-2 (M)

11 April - Barclays Premier League
Lawan Blackburn (A)
Skor : 0-0 (S)

----------

17 April - Barclays Premier League
Lawan Man City (A)
Skor : 1-0
Goal :
-Man. CIty : -
-Man. Utd : SCHOLES (92)

Kiye kang, Paul Scholes pahlawan nemen laah.. nang masa menit2 akhir hasil e dikira pan seri ehh malah lakone ngegolna saka sundulan. Y wes owh langsung disikep kanca2ne. Kye wong emang walopun wes senior nemen tapi kontribusine teteb dibutuhna MU. Good Job lah!

[Gambar: Scholes-Griffiths-isi.jpg]

----------

24 April - Barclays Premier League
Lawan Tottenham (H)
Skor : 3-1
Goal :
-Man. Utd : GIGGS (58, 86), NANI (81)
-Tottenham : KING (70)

Angger kiye tah nonton e gawe gregetan. Gol e dienteni suwe nemen. Kuwe be saka pinalti kang. Menit 58 kuwe, Giggs nendang pinalti, asline wes ketebak kiper, tapi tendangan e mucuk nemen. Gol pertama nggo MU. Bar kuwe Valencia diganti gara2 cidera, sing mlebu M.Carrick. Katone MU pengen bertahan,wes menang 1-0 mbuapa sih ya.
Eh, jebul e dibales kang daning King. 1-1 skor e, MU akhir e nglebokna penyerang maning, Macheda mlebu. Nah ora sia2, serangane tambah manteb akhire Nani ngegolna, cutikan tendangan e, apik lah pokok e, skor dadi 2-1. Nah trakhiran MU olih pinalti maning. Giggs maning2 tendangan e ketebak, tpi ya teteb bae mucuk akhir e gol, skor akhir dadi 3-1.
Salut nggo Nani sing bisa membawa kembali keunggulan MU. Sayang Rooney mung bisa nonton saka bangku penonton. Katone esih cedera kuwe.

[Gambar: NaniAFPEllis-isi.jpg]
gilang onta

Add Thank You
25-04-2010, 08:52 PM,
Posting: #9
RE: -Manchester United Official Thread-
gol e scholes pas MU lawan CITY kuwe dudu tendangan luar kotak pinalti,tp sundulan
road to
6666th

Add Thank You
25-04-2010, 11:28 PM,
Posting: #10
RE: -Manchester United Official Thread-
sori kang, salah inpormasi. hahaha..
wes ta edit. thenks inpone. Es Teh
gilang onta

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS