Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sebuah Perjalan Sejarah TCC menuju ruang hati orang Tegal
10-04-2010, 01:15 PM,
Posting: #11
RE: Sebuah Perjalan Sejarah TCC menuju ruang hati orang Tegal
Nangis daning nama ne ak ora disebut ya?? Ngikik

ora papa sing penting melu ngramekna forum n promosi sing pol2an wes go TCC ke depan,,
ak ora nyangka dibalik forum TCC gawe ne angel nemen ya,, tak kira ne ak gmpg, ky gawe imel karo pesbuk Nyengir

suwun nggo para sutimin sing wez gawe wadah nggo dewek2 warga tegal ning dunia maya, lan gawa masyarakat Tegal sing Kudu Melek Teknologi,,, Beres Jon! Josss


Pertanda kecerdasan sejati bukanlah pengetahuan, tapi imajinasi.
(Albert Einstein, Fisikawan AS, 1879-1955)

Add Thank You
10-04-2010, 06:35 PM,
Posting: #12
RE: Sebuah Perjalan Sejarah TCC menuju ruang hati orang Tegal
nyong bangga wong Tegal duwe pemikiran maju. karo sing wis nduwe ide, sing melu promosikna, sing melu posting, sing wis dadi member, pokoke kabeh2 sing ning uripe wis kenal karo TCC, matur nuwun nemen nggo partisipasine.....

gusti Allah sing mbales amale njenengan kabeh...
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com

Add Thank You
10-04-2010, 06:53 PM,
Posting: #13
RE: Sebuah Perjalan Sejarah TCC menuju ruang hati orang Tegal
suwun nemen laaaaah nggo sutimin kiye sing bisa gawe kangen , karo tcc ne lho dudu karo min hime ne Ngikik

Es Teh

tinggal dikembangna baen kiye forum Nyengir
"we cannot make an omelet without cracking the eggshell"

Add Thank You
10-04-2010, 08:12 PM,
Posting: #14
RE: Sebuah Perjalan Sejarah TCC menuju ruang hati orang Tegal
Kiye nyong pisan maning ora goroh... Nyong 2 ndina kiye ngutak ngutek (kaya paham, Ngikik ) pimen carane eben bisa ngakses TCC maning. Loken hari2ne nyong bakal mboseni maning?aja owh.. Nyong ngrasa duniane aku luwih berwarna.. Dang jare um kuncen.. "TCC mengalihkan duniaku" Guling-Guling

Muga2, jakwir kabeh tulus niate... Kie cuman sarana/wadah.. Kongkrite tetep butuh pemikiran lan tindakan nyata.. Ora mung melu gemboran ning mburi tok..

Oke, suwun nggo kabeh jakwir sing piyik sampe sing mambu lemah.. Dewek kabeh kuwe sedulur Es Teh
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^

Add Thank You
10-04-2010, 08:18 PM,
Posting: #15
RE: Sebuah Perjalan Sejarah TCC menuju ruang hati orang Tegal
sejutu nyonk karo masdudu lan um kuncen TCC emang ngangeni sung Kejem ah..
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN

Add Thank You
10-04-2010, 08:49 PM,
Posting: #16
RE: Sebuah Perjalan Sejarah TCC menuju ruang hati orang Tegal
nyong heran juga karo sing TCC anyar,,,kadang isa di connect,,kadang ya di akses ngmg e server not found....
asli,,sejam rong jam tak jajali terus ora isa2,,emosi,, akhire tak Ngepruk
hahaha... Ngguyu
tapi barang wes mlebu,,,,,,,waaaaaaaaauuuuuuuuaaaaaahhhhhhhhhh,,,,seneng e pooooorrr,,,kaya bocah cilik nemu duit.... Guling-Guling
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...

Add Thank You
10-04-2010, 09:27 PM,
Posting: #17
RE: Sebuah Perjalan Sejarah TCC menuju ruang hati orang Tegal
iyaaa nyong juga seneng nemen dong tcc bisa diakses, uplek nang tcc bae, dong ora bisa ribut e nemen ya nang pesbuk, twit, yn, anjog kanca kuliahe aku penasaran apa kuwe tcc Xixi
joss nemen wis lah pokoke,
...tak ada yang lebih bijak dari hujan bulan Juni, dihapusnya jejeak-jejak kakinya yang ragu-ragu di jalan itu... (Sapardi Djoko Damono)

Add Thank You
10-04-2010, 10:46 PM,
Posting: #18
RE: Sebuah Perjalan Sejarah TCC menuju ruang hati orang Tegal
nyong ora nyangka TCC bisa nggawe nyakau kaya kiye ah. FB be tak telantarna saiki. nulis status ya jaba ana kaitane karo TCC qeqeqe
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com

Add Thank You
11-04-2010, 12:21 AM,
Posting: #19
RE: Sebuah Perjalan Sejarah TCC menuju ruang hati orang Tegal
manteph kyeh!!! TCC sukses!!


maju terus kita bangun tegal..... Josss
Okupasi Terapis

Add Thank You
11-04-2010, 06:03 AM,
Posting: #20
RE: Sebuah Perjalan Sejarah TCC menuju ruang hati orang Tegal
SB ne di pateni ya,, Kejem ah..
tapi ora nyurut na nyong mbuka TCC
esih akeh dopokan,,,
esih akeh info2 sing berguna nggo nyong,, Anjlog2an
TCC,,,Hayoh maju ,,,Josss
Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS