Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sing pengin dadi donatur TCC monggo...
12-11-2010, 06:40 PM,
Posting: #11
RE: Sing pengin dadi donatur TCC karo iuran khusus pengurus monggo...
nyong melu dadi donatur tp bayare mgko 4 wulan pisan mbu apa ya um?
Wong ndeso sg ora pengin Gaptek.. jakwir2 warahi nyong y, eben nyong aja Gaptek

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to pegeg for this post
12-11-2010, 07:50 PM,
Posting: #12
RE: Sing pengin dadi donatur TCC karo iuran khusus pengurus monggo...
monggoh um pegeg. kae langsung ditransfer ning rekening kana ya. ngko jaba wis kirim, tulung sms maring sing duwe rekening atawa njenengan gawe postingan ning kene Merdeka
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com

Add Thank You
12-02-2011, 10:43 AM,
Posting: #13
RE: Sing pengin dadi donatur TCC karo iuran khusus pengurus monggo...
um, ana rekening mandiri ora ya? mbokan ana owh, aku njaluk endah bisa transfer via ATM. dang awan-awan maring bank kayong sungkan. wayahe istirahat awan pengine turu qeqeqe
per bulan maret Insya Allah. soale RekBer kena adm 5.000,- eman2 qeqeqe
suwun.
andri_1801,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.

Add Thank You
[+] 2 users say Thank You to andri_1801 for this post
12-02-2011, 11:56 AM,
Posting: #14
RE: Sing pengin dadi donatur TCC karo iuran khusus pengurus monggo...
monggo bisa maring rekening e aku selaku bendahara,,

rekening Mandiri
no rek 1360007691832
a. n. Annisa Ayu Yunita
aja klalen sms aku dong sawise transfer neng 085842079393
suwun
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM

Add Thank You
02-03-2011, 08:29 AM,
Posting: #15
RE: Sing pengin dadi donatur TCC karo iuran khusus pengurus monggo...
Saran, di nenin alamat e-mail juga nganggo konfirmasi pembayaran. Umpamane sing angger transfer nganggo internet banking. Ben mengko bukti transfere langsung kekirim. Suwun
Pengen bisa ngembangna IT'ne Kabupaten karo Kota Tegal

Web: http://infotegal.com
Twitter: http://twitter.com/infotegal
FB: http://on.fb.me/infotegal
E-Mail: infotegal[at]gmail[dot]com
YM: infotegal

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to infotegal for this post
02-03-2011, 10:44 AM,
Posting: #16
RE: Sing pengin dadi donatur TCC karo iuran khusus pengurus monggo...
alamat email kang? annisa.ayuni[at]tegalcyber.org
tp q urung nyoba e-banking.. laka k0neksi.. hehe
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM

Add Thank You
[+] 1 user says Thank You to Ayunii for this post
26-03-2011, 12:34 AM,
Posting: #17
RE: Sing pengin dadi donatur TCC monggo...
um,,aq pengin dadi donatur kyeh,,mumpung esih dimein rezeki daning gusti Alloh..
Ngko aq ngabari mba e dang wis transfer...
Es Teh
urip bareng-bareng

Add Thank You
[+] 2 users say Thank You to Afif for this post
26-03-2011, 03:42 AM,
Posting: #18
RE: Sing pengin dadi donatur TCC monggo...
Yongkruuuuuu wis lah.... kanggo jakwir TCC yuh pada donasi ben TCC tetep eksis. denteni transfere Yanu Yaaa.....
hidup adalah senda gurau

Add Thank You
[+] 2 users say Thank You to DUKRI for this post
26-03-2011, 08:50 AM,
Posting: #19
RE: Sing pengin dadi donatur TCC monggo...
Josss ndisit ah um dukri...
urip bareng-bareng

Add Thank You
26-03-2011, 10:52 AM,
Posting: #20
RE: Sing pengin dadi donatur TCC monggo...
semoga Allah SWT mein balasan setimpal kro niat n donasi e jakwir2 kabeh yahh ...
Amin

Dan inilah pesan Nabi :
"Belilah semua kesulitanmu dengan sedekah"
"Obatilah penyakitmu dengan sedekah"
"Perbanyaklah sedekah, sebab sedekah dapat memanjangkan umur"
"Bersegeralah sedekah, sebab bala tidak pernah mendahului sedekah"

Khalifah Ali juga menasihati:
"Pancinglah rezeki dengan sedekah"

sukses n bahagia selalu nggo njenengan kabeh ... Jaya TCC Merdeka
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime

Add Thank You
[+] 2 users say Thank You to myBenihime for this post


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS