Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TCC Ganti SLOGAN ??
14-04-2010, 11:51 AM,
Posting: #11
RE: TCC Ganti SLOGAN ??
Bisane lagi rapat setuju kabeh.. Palu2nan Palu2nan Palu2nan Palu2nan Palu2nan

Min Apip ndi len... Ora nyumul-nyumul...
Nyong wingi ora patia ngrungokna bab kie..
Lagi luruh sinyal nganggo wajan... Ngikik
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^

14-04-2010, 12:13 PM,
Posting: #12
RE: TCC Ganti SLOGAN ??
nyong memantau....
bahasa wetane tegal, "mata" be wes kasar
apamaning tambahe picek

tapi nyong setuju sing slogan "picek"
ganas n garang jon, tapi lihat hatinya
wong tegal wes terkenal hatinya baek-baek
maling ayam be poyan ka. apa ora apikan?? Udud
"Nang TCC Tempate Nulis, Medang, Ndopok, Seduluran..."

14-04-2010, 02:27 PM,
Posting: #13
RE: TCC Ganti SLOGAN ??
sing santun - santun bae oh bahasane
pemilihan bahasa sing pas, dirungokna juga enak
road to
6666th

14-04-2010, 02:41 PM,
Posting: #14
RE: TCC Ganti SLOGAN ??
Kabeh-kabeh ana solusine....

masindra teka nggawa brekat.... eh solusi dink.. Ngikik

Pimen jaba kata "ORA" ne diilangi...
Beres beleh?laka sing rudu maning... Ngikik

TEGAL CYBER COMMUNITY
"Wong Tegal Melek Teknologi"

Mbuh kuwe setuja beleh... Nyengir
Es Teh
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^

[+] 1 user says Thank You to masindra for this post
14-04-2010, 04:04 PM,
Posting: #15
RE: TCC Ganti SLOGAN ??
masindra Tulis:TEGAL CYBER COMMUNITY
"Wong Tegal Melek Teknologi"

that sounds great
what a good job
Josss
road to
6666th

14-04-2010, 06:10 PM,
Posting: #16
RE: TCC Ganti SLOGAN ??
negasi kuwe kayane luwih tegas um. dadi merupakan "pemberontakan" kaya sing wingi berita sastra manjing koran.

tapi "wong tegal melek teknologi" kuwe the best lah menurute aku. jalan tengah... Klepon senddddd
"Nang TCC Tempate Nulis, Medang, Ndopok, Seduluran..."

14-04-2010, 06:22 PM,
Posting: #17
RE: TCC Ganti SLOGAN ??
yauul om..... nyonk dalan tengah baen.. daripada kontroversi kayak kata "ndopok" .... setuju maring kang masindra wez..... jukut tengah baen... ben pada pada enak..
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....

14-04-2010, 06:49 PM,
Posting: #18
RE: TCC Ganti SLOGAN ??
Xixi kiye tah aku dudu gawe ribut kiyeh cuma diskusi aja pada emosi Nyengir awit pertama kiye aku wis ngomong basa tegal kuwe aja dipadakna karo basa liyane aja dipdakna karo basa wetan atawa jaw...kan inyong wis tau gomong aning basa tegal kiye emang special laka laka.. basa tegal kiye dudu basa ngokone wong jawa.... tapi ya basa tegal... aning pengin alus sisan baen ganti slogane ganti basa kromo sisan iya belih...

yawis sesui permintaan jon bares kiye tak mai artine logone : D

[Gambar: filosofi.jpg]

wis ora sah ribut.. inget musyawarah untuk mufakat kuwe dalan sing apik..yuh terus oh dilugeti diskusine Nyengir
[+] 1 user says Thank You to jablud for this post
14-04-2010, 08:50 PM,
Posting: #19
RE: TCC Ganti SLOGAN ??
ngomong2 masalah Basa Tegal,.. aku sebenere penasaran keh. Tapi aku 100% setuju yen Basa tegal kuwe basa dewek, buktine bulan April taun 2004 kan ana kongres bahasa tegal nang Bahari Inn. Dadi yen perdebatan e karna melibatkan basa liya (basa jawa dll) ya kayonge ora apik owh, kecuali nang kamus basa tegal ana keterangan sing ora apik maring kata2 sing dinggo nang slogan TCC, nah.. kuwe sing kudune di bahas..

Tinggal, sapa sing nduwe kamus tegal kiye ana beleh.. kudune sih TCC nduwe keh... Nyengir

nah balik maning maring slogan,.. aku luwih seneng sing pertama sih "wong tegal ora picek teknologi" alesane:


1. forum kiye gene wong tegal atawa sing bisa basa tegal. brarti pemilihan kalimat slogan kudu bisa membangkitkan semangat anggota, dudu wong liya

2. kata "ora picek" tak rasakna memang mengandung ajakan perlawanan nggo ngrubah image sing saiki nimpa wong tegal. implikasine gerakan e dewek ngumpulna wong2 sing ngerti IT, trus sharing pengalaman, nyebarna ilmu pengatahuan, dst. Brarti kiye merupakan gerakan pembuktian, bahwa dewek kuwe dudu sing kaya dicritakna selama ini.

3. kata "kudu melek" berati proses pembelajaran. artine, wong tegal memang durung melek teknologi. Implikasine, forum kiye merupakan kumpulan wong2 sing "ora ngarti" teknologi terus di edukasi melalui forum kiye ben ngarti tentang IT modern. Yen digabung karo kata sedurunge "wong tegal kudu melek..." tak rasakna malah parah nemen kuweh.. kalimat kiye merupakan kalimat penunjukan.. basa kasar e .. ana wong ngomong maring wong tegal yen diterjemahkan lengkap dadi kaya kiye "..ana uwong ngomong maring wong tegal bahwa wong tegal kuwe kudu melek teknologi, carane kaya kiye, kaya kuwe, dll..." Secara umum ora salah, cuman brarti wong tegal kuwe (sing ngumpul nang forum secara kesatuan) durung mandiri alias durung berdaulat secara utuh, soale masih diajari (diintervensi) ben bisa modern. Artine laka semangat/kegiatan saling berbagi soale kata "kudu melek" kuwe artine nerima masukan tok, laka tindakan berbagi, berarti laka wong tegal sing pentolan.

4. kalimat "wong tegal melek teknologi" bernada positip sih, tapi terkesan ora niat membuktikan apa2 alias datar. Soale, kalimat kuwe mung pan cerita bahwa wong tegal kuwe pentol, tapi gerakane mandeg. laka spirit sharing ilmu soale sing dadi subyek e "wong tegal" kuwe wis melek teknologi, wong tegal bisa kiye, bisa kuwe.. bar wis ngumpul ya uwis.. mandeg. Yen kaya kuwe sisan bae dadi "forum teknologi Wong tegal", justru kiye sing memunculkan semangat deklarasi atas hasil2 karya agung wong2 tegal, soal e sing disorot teknologi ne, dadi wong2 tegal sing pentol, biasa, atawa nembe belajaran bisa bersatu padu membangun peradaban tegal.

Semono dingin ya.. wis kentengan kalimat keh.. malah dadi bingung dewek soale kedawan Ngguyu golet inspirasi maning mbokan numul mengko.. Ngikik tapi kiye mung pandangane aku tok ya.. sing penting tah TCC makin maju owh Nyikep

kesimpulane vote +1 for "wong tegal ora picek teknologi"
Muachhh

[+] 1 user says Thank You to hatewong for this post
14-04-2010, 08:59 PM,
Posting: #20
RE: TCC Ganti SLOGAN ??
Y wez lah... dong tak deleng2.... kari pennangkapan nada bahasa baaen... karena kue kan tulisan, tulisan bisa di artikna kie... bisa diartikna kae...bisa baaen di artikna kue...
dadine ora bakal rampung dong ora satu jurusan.... emang masalah kue cukup signifikan nggo kemajuan ngko... tapi y monggo kabeh balik maring ketua atawa sing luwih berwenang.... soale dong terus berpendapat ora bakal ana uwise.. NyengirNyengir dewekan TCC, satu tujuan, satu hati... monggoh di padakna atine...
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....



Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS