Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TCC Ganti SLOGAN ??
14-04-2010, 10:07 PM,
Posting: #21
RE: TCC Ganti SLOGAN ??
jablud Tulis:aning pengin alus sisan baen ganti slogane ganti basa kromo sisan iya belih

stuju nemen kweh
ganti bae nganggo basa kromo gokil
Fantastic
road to
6666th

14-04-2010, 10:24 PM,
Posting: #22
RE: TCC Ganti SLOGAN ??
dong jare nyong tak apik jalan tengahe kuwe 'wong tegal melek teknologi"
dari pada PICEK mending MELEK beleh........Josss

urip kanggo sing duwe urip

14-04-2010, 10:39 PM,
Posting: #23
RE: TCC Ganti SLOGAN ??
(14-04-2010, 10:07 PM)ibnu19 Tulis:
jablud Tulis:aning pengin alus sisan baen ganti slogane ganti basa kromo sisan iya belih

stuju nemen kweh
ganti bae nganggo basa kromo gokil
Fantastic

jarene nyonk tah tetep bae sih ora picek, nyonk wong Tegal ya biasa bae basa kuwe tp angger sing ngomong dudu wong Tegal pan kasar mbuapa ya karepe wonge, olih pendapat kya kuwe tp kiye kan forum Tegal loken kromo sih.. Ngikik

tapi ya terserah monggo dirembug maning bae kayong esih pro kontra keh Nyengir
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN

14-04-2010, 10:59 PM,
Posting: #24
RE: TCC Ganti SLOGAN ??
Nyong tah herane lagi neng raker pada nggetem kabeh.. Ngikik
Kaya anggota RDP .. Setujuuuuuuuuuu.... Guling-Guling
Terusna baen wis... Ulasane Penasehat hatewong manteb..

Pendapate aku terpatahkan... hehe.. orapapa...
Lanjut... Sapa maning sing pan urun..

Minap kiye maring ndi yah.. disetrap bapane apa ya.. Ngikik
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^

14-04-2010, 11:09 PM,
Posting: #25
RE: TCC Ganti SLOGAN ??
sori dud ente kayonge nyindiri nyonk terus keh Palu2nanpanas kye jentike Guling-Guling
nyonk kayonge urung melu ndean pas mbahas kuwe tag line, apa nyonk ora nggatekna yah? Ngguyu

bar nyonk maca tulisane um hate dadi luwih mantep vote "Wong Tegal Ora Picek Teknologi" bangga wis aja ngrungokna wong sing ora ngerti adate wong Tegal, angger ngrungokna wong liya tah bakal ora maju, soale apa? wong non Tegal kuwe wis mandang basa Tegal kasar, padahal dewek sesama wong Tegal ngomong biasa.. ya begitulah pendapat orang, nyonk ya wis ngrasakna ledekan cacian model kaya kuwe tapi no problem lah :cool:
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN

15-04-2010, 12:31 AM,
Posting: #26
RE: TCC Ganti SLOGAN ??
iz kiye daning ana obrolan serius kyehh .......... melu2 nimbrung ndisit ahhhh ... qeqeqe

iya yahh, sing ng guci kayong langka perlawanan aya kiye sung, aq ya sibuk ngurusi awake dewek sing katisen, sing sering bolak-balik maring kamar mandi, sing bingung goleti kaos kaki karo selimut nggo kekepan, maklum pas kuwe awake lg ora enak nemen, kerja keras terus soale, dadi ne pembahasan sing langka perlawanan aq melu2 bae Nyengir

memang yen ngomongi masalah makna tiap wong juga nduwe filosofi masing2,
nggo makili segi perlawanan kata2 ora picek jos nemen, bener2 mewakili sesuatu "emosi" wong enom karena cenderung akehe member TCC kuwe wong enom dadi ne kata2 "ora picek" selaras dan sehati karo wong enom.

yen nyilih kata2 Kahlil Gibran
yen versi linggis bener2 mantep kan, tapi yen wis diterjemahna maring basa liane, nilai sastra, nilai penegasan ne ilang. Pada karo kata "ora picek" yen dijelasna nggo basa liane kesan perlawanan, penegasan e ilang. Kata "ora picek" mewakili jiwa muda neng puisi mau, bahwasane "jiwa muda kuwe dinamis, ia bsa hidup tanpa sandaran, badai dan topan tidak mengendurkan semangatnya. Sambaran petir tidak mampu mengurungkan niatnya. Ia berjalan terus". mangkane yen ana wong sing komentar maring sesuatu hendaknya wong kuwe menyelami ndisit lah, berpandangan di dalam aja nggo pandangan kultur budaya wong mau.

Mangkane yen ndeleng ng presentasi sing digawe apip, aq nyantumna pben carane ngumpulna Leader2 sing masih berjiwa Muda, Berkarakter, aerodinamis, ndue ni mental baja, karena jalan yang kita lalui dudu jalan mulus, tapi dalan sing isine duri, dan walaupun dalan mau durung sampe terlewati kabeh, semoga bisa dilanjut daning leader2 selanjute.

Ibarat pepatah mengatakan "hanya memperbaiki masa lalu bukanlah kemajuan. mrngambil langkah pasti ke depan, itulah kemajuan."
dan filosofi sekan sesepuh2 TCC semoga luwih memantapkan maning

Josss
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime

15-04-2010, 01:00 AM,
Posting: #27
RE: TCC Ganti SLOGAN ??
wah, ngapurane nembe nyumul. bar mlaku2 kyeh critane Ngikik maning

wingi lagi ning porum wingi ning guci, ana sing mbahas tentang tagline kiye. nyong klalen kyeh sing ngusulna sapa. akhire kan dibahas. sing ndebat secuil nemen. mbuh pada sungkan apa pimen kyeh ya. akhire disepakati hasile "wong tegal kudu melek teknologi".

jaba ndeleng makna kalimat kuwe sih, memang sesuai faktane kang/yu. deleng bae ning daerah tegal sekitare. sing ora ngarti teknologi isih akeh. ngartine ngapdet status tok saka facebook Rambo nah, kehadirane TCC diharapkan bisa dadi salah siji inisiator gerakan kebangkitan IT ning tegal.

arti sing pertama memang dirasa kurang sopan pas mbahas kuwe. tapi, tentang semangat dan kelantangan khas tegal, kuwe luwih pas daripada sing anyar saiki.

terus terang, kecewa juga karo sing melu ning guci wingi tapi ora nyampekna pendapate. pengalamane aku ning organisasi, nganulir2 keputusan sing wis disepakati kuwe dampake ora apik kang. pertama maring internale dewek. kesane plin-plan. ora teges nggawe keputusan. sakepenake dewek diubah-ubah. ora bisa dadi pegangan nggo staf2 liyane. keloro nggo eksternal. ngatoni dewek ora bisa diandalna. ora konsisten. mugane mbiyen aku pernah takon tentang mekanisme njukut keputusan. sapa sing berhak? ana SOP-ne durung? sapa sing bisa nganulir? dsb.

tapi, sebagai forum anyar, arane nggo belajar. wajar bae sih. jaba memang pan diganti, monggoh. dan mudah2n kiye terakhir kaline keputusan sing wis disepakati dianulir. viva Tegal. viva TCC !!!
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com

15-04-2010, 01:13 AM,
Posting: #28
RE: TCC Ganti SLOGAN ??
dianulir min???
balik maning maring ora picek teknologi kyeh??

ari aku..
wingi meneng tok,,,
emang aku ora mihak kanan kiri,,,
sing picek ya okeh
sing melek ya beleh papa...
kuwe aku..

hee.....
saya suka siomay

15-04-2010, 02:03 AM, (Postingan kiye terakhir diubah : 15-04-2010, 02:13 AM {2} daning ontachez. Edit Reason: )
Posting: #29
RE: TCC Ganti SLOGAN ??
Melu usul kang, TTC kan forum anyar, aja maning ana kata2 "forume wong tegal lan sekitar e." brarti kn terbuka karo tangga2ne tegal,sing penting :
1.Mudah dpahami, dtangkep wong luar ora kasar. Memang basa tegal bgi wong luar kasar pdhal jare wong tegal byasa,tp dhewek kn lg promosi ora kro wong tegal tog,trs yen mlebu koran dwaca wong akeh,slogan yen bs sopan,mudah dpahami,dplajari maknane akeh.

2.emang kye forum mentingna tegal,tp dhewek ora pgn kn TCC diomongi TERTUTUP.Solusi ne slogan kuwe yen dwaca wong njaba ,sing maca ngrasa "diajak" nggo ndopok brg. Aja nganti sing maca ana prasaan "lah kiye nggo wong tegal tog,pan apa q melu". Pmen angger TCC kye kaya umah e wong tegal nang dunia maya n tempat MAMPIR pling enak nggo wong lua. Nah brarti slogan yen bs terbuka,ngejak wong ben trtarik. Aja wedi ngko yen wong tegal e dhewek tersisih,lha wong arane be Tegal Cyber,jelas kye forum ndekene wong tegal. Es Teh

3.slogan kiye aja kira2 ngatokna bahwa isine TCC mung cuma teknologi tog kang, wong kenyataane ora kaya kuwe, TCC kan lengkap dari segala aspek. Teknologi kuwe kan cuma sarana ne nggo TCC aktip. Dadi yen bisa slogane ora ngatokna TCC isine cuma teknologi

saran e aku.
"Jelajahi Dunia bareng Kabeh Wong Tegal"

Nah kiye kan seolah olah ngejak wong liyane nggo gabung bareng nang TCC. Kata2 Kabeh kuwe mnunjukan warga TCC kuwe dari segala golongan wong tegal , siap ngancani wong2 sing gabung nang TCC, nggo njelajahi dunia dalam segala aspek.

kye tah saran, semoga bisa membantu Es Teh
ora bisa yaa tak trima yen ana sing pan matak sendal Balang Sendal
gilang onta

15-04-2010, 02:21 AM,
Posting: #30
RE: TCC Ganti SLOGAN ??
kyeh ditampung ndisit wis idene tentang tagline. ditungguni nganti jumat kiye. ngko sabtu insya Allah keputusan wis metu. pas deadline karo sistem dan logo

monggoh sedulur2. mbokan ana sing pan mein masukan nggo tagline. dbuka kyeh. teng... Ngikik maning
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com



Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS