Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TCC Ganti SLOGAN ??
19-04-2010, 03:25 PM,
Posting: #41
RE: TCC Ganti SLOGAN ??
biasakan klik suwun o0whh,,
kuwe ana tombol e,,diklik suwun e yen seneng... cool nemen
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...

19-04-2010, 04:12 PM,
Posting: #42
RE: TCC Ganti SLOGAN ??
kayong wis laka komen sing ngarah maring ide topik
dadi dicukupkan dan dibalekna maning maring awal

"wong tegal ora picek teknologi"

kaya kuwe baen yak,...

laka sing kontra maning soale...
dadi daripada nggo tempat ngejunk
mending di gembok...

okeh...???
saya suka siomay



Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS