Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TCC Ganti SLOGAN ??
14-04-2010, 02:09 AM, (Postingan kiye terakhir diubah : 14-04-2010, 02:16 AM {2} daning jablud. Edit Reason: )
Posting: #1
Tongue  TCC Ganti SLOGAN ??
oh ya jon kayne diganti yah "tegal Ora Picek Teknologi" --> Tegal Kudu Melek Teknologi ?
aku sih ora masalah... tapi yen dideleng artine siji siji tulung dipikirna lang kayane perlu dibhas bareng kyeh Xixi

Tegal Ora Picek Teknologi : kuwe duwe makna menghapus imej wong tegal kiye dudu wong kelas bawah wong tegal kiye pinter pinter... slama ini wong mikire kiye wong tegal pinter cuma urusan mbadog (warteg)... kuli.... jongos ..karena slam ini ..media TV kiye wong tegal cuma laris neng lawakan tok..mesti ya perane ya melasi lah cuma mung kanggo poyokan tok... aning aku sih ora trima neng jero atine aku grentes.. merkabak dih daning rakyat tegal dikonotasikan wong sing laka pendidikane babar blas... wong pinggiran..warga klas loro.. padahal ora kayakuwe ntane... kuwe arane pembunuhan karakter Nyengir nyilih istiklahe gusdur kweh.. mulane aku ngango slogan kuwe luwih pas... ana semangat perlawanan.. bahasane terkesan kasar...tapi orsinil basa tegal ora sah isin

Wong Tegal Kudu Melek Teknologi --> terkesan ana "pengakuan".. mengakui bahwa kita wong tegal warga kelas loro.. sing ndeso... sing dipoyok poyok... karena maknane ya kayakuwe..laka semangat perlawanan..ora ana pembelaan... pasrah... emah sing ana semangat ngajak wong eben wong melek teknologi..

tapi kiye posisine imej sing ora apik wis terbentuk..kiye forum kudune konter etek Xixi ... duwe slogan ato istilah pemsaran imej branding kudu kuat lan kudu memposisikan sebagai winner bukan loser
mulane pemilihan kata kudu tepat wis yuh dibahas sing luget.. Nyengir
[+] 3 users say Thank You to jablud for this post
14-04-2010, 02:23 AM,
Posting: #2
RE: TCC Ganti SLOGAN ??
nyonk tah kuwe juga ora paham um sung... ora ngerti kuwe sing ngrubah tag line e ya sapa.. Melu bae
jujur bae nyonk tah luwih mantepe sing pertama "Wong Tegal ora Picek Teknologi" luwih menantang jarene nyonk, ya bener sampeyan mau kuwe nggo ngubah pandangan wong luar tentang wong tegal..

Oya sekalian bae wis sing masalah filosofi logo anapa, jarene nyonk tah eben sing nggawe ndisit sing njelasna filosofine, soale angger dideleng sing kae ditulis cetem poci terkesan digawe/dipaksa maknane per goretan Ngguyu monggo sampeyan sing nggawe njelasna maknane kwe logo... adonk se-pengamatane nyonk sih makna gambar poci kuwe dadi siji ditambah warna warni kae... aja difilosofikna siji2 ana tutupe ana cawike ana tatakane Ngguyu dadine sekalian ben clear kwe logo+tagline..

nyonk tetep milih sing "Wong Tegal ora Picek Teknologi" Girang nemen
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN

14-04-2010, 08:40 AM, (Postingan kiye terakhir diubah : 14-04-2010, 08:41 AM {2} daning Jaka Tarub. Edit Reason: )
Posting: #3
RE: TCC Ganti SLOGAN ??
setuju karo darmo bar ah Es Teh
sing nggawel logo pasti pas nggawe ora asal, pasti ana maksude, monggo diterangna tuli jon jablud :cool:

nyong milih slogan "Wong Tegal Ora Picek Teknologi" bae ah girang
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"

14-04-2010, 09:11 AM,
Posting: #4
RE: TCC Ganti SLOGAN ??
Nyong ya asline setuja sing mbiyen, kie wong loro paling nduwur lagi rapat ngantuk apa yah.. Ngikik Eh um jablud tekane bengi ding. Jaba um jaka ora melu. Kuwe keputusane min ap setelah ngrungokna usulane peserta. Jare ana sing moni artine neng njaba2 kasar, sebagian neng tegal juga. Hebat wes um jablud mikire sampe jero kaya kuwe. Nyong tah mikire wingi mengakomodir/musyawarah mufakat.

Menurutku ngene :
#Ora picek : berarti kabeh wong tegal kuwe wis hebat, emang ana sisi penegasan, ana setitik sombonge.
#Kudu melek : berarti ana misi neng kene nggawa rakyate eben bisa maju, terutama teknologi. Nyatane urung kabeh sing wis melek.

Monggoh liyane..
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^

14-04-2010, 09:18 AM,
Posting: #5
RE: TCC Ganti SLOGAN ??
nyong be setubuh maring slogan sing "wong tegal ora picek teknologi"
kwe slogan negasna bahwa wong tegal dr dulu pe skrg ngrti teknologi
aning wong tegal wiz melek teknologi atawa wong tegal kudu melek teknologi kwe kesane wong tegal mbiene bodo2 ora ngrti teknologi....enyong ora trima yen ky kwe owh.... Hajar
design stiker nggo regional tegal pan tak gnti ach.....
keindahan di mata tak pasti kebahagiaan,karena kebahagiaan sesungguhnya ada di hati

14-04-2010, 09:27 AM,
Posting: #6
RE: TCC Ganti SLOGAN ??
makna ne tah manteb sing pertama...
ngko lah ngrungokna omongane min_ap
aku tah kon nggawe gambar revisi +
nyampekna suara njaba tok..
Nyengir
saya suka siomay

14-04-2010, 09:44 AM,
Posting: #7
RE: TCC Ganti SLOGAN ??
gosip2 e para bocah2 pas kae tah jarene loh,,,
picek kuwe nang njaba kayong dirungokna kasar nemen,,
ngger dewek wong tegal tah ngmg kuwe karo ngrungok na karo Medang ya sante bae...

tapi wong sing nang njaba tegal,,jarene tah krungu kuwe langsung kesenggruk,,,
ak cuma nyampekna sing ak krungu,,,monggoo
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...

14-04-2010, 10:16 AM,
Posting: #8
RE: TCC Ganti SLOGAN ??
kesenggruk wis qeqeqe
iyaaa aku ya milih sing pertama, luwih mengarah kyeh nyong wong tegal ora gaptek, kayakue lho hehehe
...tak ada yang lebih bijak dari hujan bulan Juni, dihapusnya jejeak-jejak kakinya yang ragu-ragu di jalan itu... (Sapardi Djoko Damono)

14-04-2010, 11:36 AM,
Posting: #9
RE: TCC Ganti SLOGAN ??
kan kiye go wong tegal,misal ana wong luar protes ya gampang kari dijelasna bahwa bahasa dan kebudayaan setiap meternya kuwe wis berubah :cool:
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"

14-04-2010, 11:45 AM,
Posting: #10
RE: TCC Ganti SLOGAN ??
iya tah iya ya kayong luwih mantep sing pertama..
yen misale kata picek e dirasa kasar
apa ora bisa diganti buta bae kang?
kan kata buta juga sering dinggo neng masyarakat Tegal


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS