Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SMP N 18 TEGAL
21-04-2010, 11:10 AM,
Posting: #1
SMP N 18 TEGAL
Yuh batir2 sing alumni pa nesih sekolah smp n 18 tegal gabung ben bisa crita2 primen kondisi nang smp n 18 ???[/size][/font]
benkyupi,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Apr 2010.

Add Thank You
08-02-2012, 04:43 PM,
Posting: #2
RE: SMP N 18 TEGAL
yaul kang ..... Es Teh nt lulusan taun pira donge
TEGAL

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS