Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(TAKON) Serba Mikrotik
24-05-2010, 06:47 PM,
Posting: #11
RE: (TAKON) Serba Mikrotik
arip ribut bae sih
jare aku gari akon mbah google jga ana
msale setting bw ya tnggal queque
wkwkwkwkw
I can be what I want to be, I can be what even they think can't be,. . . . .
pesbuke aku

Add Thank You
25-05-2010, 04:44 PM,
Posting: #12
RE: (TAKON) Serba Mikrotik
(24-05-2010, 06:47 PM)tersisa Tulis: arip ribut bae sih
jare aku gari akon mbah google jga ana
msale setting bw ya tnggal queque
wkwkwkwkw

lah apa gunane forum maning2 gon takon gugel???

ora usah di kongkong gugel, nggal dina takon gugel.....

Bingung Kyeh
Tegur bila Salah

Add Thank You
25-05-2010, 08:34 PM,
Posting: #13
RE: (TAKON) Serba Mikrotik
(24-05-2010, 06:47 PM)tersisa Tulis: arip ribut bae sih
jare aku gari akon mbah google jga ana
msale setting bw ya tnggal queque
wkwkwkwkw

gunane forum ya ben bisa takon takon,,emang google bisa ditakoni??
Xixi
kuwe tah ngatoni ora bisa gaul karo takon takon karo manungsa misal takon e google tok Maen ora ngerti
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"

Add Thank You
25-05-2010, 09:10 PM,
Posting: #14
RE: (TAKON) Serba Mikrotik
(25-05-2010, 08:34 PM)Dwi Murdiartono Tulis:
(24-05-2010, 06:47 PM)tersisa Tulis: arip ribut bae sih
jare aku gari akon mbah google jga ana
msale setting bw ya tnggal queque
wkwkwkwkw

gunane forum ya ben bisa takon takon,,emang google bisa ditakoni??
Xixi
kuwe tah ngatoni ora bisa gaul karo takon takon karo manungsa misal takon e google tok Maen ora ngerti

nah kie mastere mikrotik, nyuwun ilmune secuil um....

ampunnnnnn
Tegur bila Salah

Add Thank You
27-05-2010, 03:21 PM,
Posting: #15
RE: (TAKON) Serba Mikrotik
dong nggo virtual box aku tau nyoba tp malah kena licensi dadi wis dinstal ora bisa mlebu system...... dadi kaya trial tp ba install langsung ora bs...
mending nggo virtual PC(mikocok)
ato VMware luwih genah ana virtual network'e maning lngkap lahhhh versi'e ya akeh


mtur nuwun , sory ya um wingi2 rada nyengiti maklum pengin gawe sensasi
hehehehehehePISS
I can be what I want to be, I can be what even they think can't be,. . . . .
pesbuke aku

Add Thank You
27-05-2010, 03:43 PM,
Posting: #16
RE: (TAKON) Serba Mikrotik
angger ente tah mikrotik e sing bermasalah owh um...
vbox aku ya lancar2 baen...
mo problemo..

vitual networke ya ana juga...
Nyengir
mungkin ente urung memperdalam virtual box nean..
Ngikik

kang benington,,
di uprek dewek baen nganggo tutorial2 sing ana
nganti ente nglotok
ngko ente ngerti celahe,,
sing kurang neng endi
sing perlu di tambah sing endi...

kaya kuwe sih jare nyong..
Es Teh

lanjutkan...
saya suka siomay

Add Thank You
27-05-2010, 03:46 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 27-05-2010, 06:20 PM {2} daning Pro_T_Lon. Edit Reason: )
Posting: #17
RE: (TAKON) Serba Mikrotik
ora kok um???
wong tak cobani kabeh mikrotik'e.... tapi ya tetep ra bisa.
misale di instal nang pc ya lancar...
tapi karepe ding aku cmEs Teh
I can be what I want to be, I can be what even they think can't be,. . . . .
pesbuke aku

Add Thank You
28-05-2010, 06:47 PM,
Posting: #18
RE: (TAKON) Serba Mikrotik
anu kang nono, arep tak ganti sing 3.20 cuma bingung kapan sempete kan 12jam kerja...
kira2 generate sing 3.20 suwe ora ya???
Tegur bila Salah

Add Thank You
30-05-2010, 02:04 AM,
Posting: #19
RE: (TAKON) Serba Mikrotik
he he he he sing pinter sapa donge pan takon kyeh.
alinux_dell,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak May 2010.

Add Thank You
30-05-2010, 09:42 AM,
Posting: #20
RE: (TAKON) Serba Mikrotik
(28-05-2010, 06:47 PM)bennington Tulis: anu kang nono, arep tak ganti sing 3.20 cuma bingung kapan sempete kan 12jam kerja...
kira2 generate sing 3.20 suwe ora ya???

plg suwe sejam auto register....bar kuwe lgsg paste key ne...
Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS