Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(TAKON) Serba Mikrotik
03-05-2010, 11:32 AM,
Posting: #1
(TAKON) Serba Mikrotik
para sesepuh TCC, sedurunge aku nyuwun pangapunten gawe trit maning..

pengen bisa install MT sekalian ngracik jamu, terus setting benwit...

tolong direwangi ya??
Tegur bila Salah

Add Thank You
03-05-2010, 12:55 PM,
Posting: #2
RE: (TAKON) Serba Mikrotik
Mikrotik sing wis di jamu ana owh kang golet bae threade aku...
nah masalah installe ya ana nng threade aku juga... saiki sing bingung nang apane?
memang ana rencana aku pan gawe tutz mikrotik versi winbox ... soale mungkin sing versi konsol nang htreade kuncen gawe musmet bagi yubi asline ya ra papa malah apik ndah ngerti juga konsole mikrotik...

tunggu bae tutze...
Add Thank You
03-05-2010, 01:08 PM,
Posting: #3
RE: (TAKON) Serba Mikrotik
wis tak downloadi kabeh koh um, lagi ngumpuli iso ne mikrotik malah saiki hardiske sing ora nampung file iso.
maca tutz ya nggal dina, cuma iya kue kurang praktek.

soale komputere 1 tok koneke ya nganggo modem hp (gprs)

pimen carane belajar install + settingan winbox ning 1 komputer sing ora konek internet.
ampunnnnnn
Tegur bila Salah

Add Thank You
03-05-2010, 02:28 PM,
Posting: #4
RE: (TAKON) Serba Mikrotik
tunggu tutz videone sing lg proses digawe cara anggo mikrotik nang virtual mesin... kbtlan contoh kasus pengalaman pribadi.... nang umah aku anggo pc siji trs mikrotike anggo virtualbox... kbtln sudarmono prnah maen maring umah weruh lgsg ujude ngrasakna internetan anggo mikrotik virtualbox...
Add Thank You
03-05-2010, 03:16 PM,
Posting: #5
RE: (TAKON) Serba Mikrotik
owh pantes se komputer...
ning aku njajal ya kuwe neng virtual box...
komputer induke nganggo windows,,
dadi bisa sebagai client juga,,

um cuph3 neng omah ya kaya kuwe kae,,,
nginstall neng vbox nggo dadi router e speedy..
dadi konek sing windows lewat vbox e..

kaya kuwe ya um cuph3???

CMIIW
saya suka siomay

Add Thank You
03-05-2010, 03:28 PM,
Posting: #6
RE: (TAKON) Serba Mikrotik
tak sedot virtual box disit
takon maning ah, virtualbox karo vmware enteng endi ya????
terus misale pan nganggo spek komputer minimal koyo opo???

panas nemen sung
pesen Es Teh disit h
Tegur bila Salah

Add Thank You
04-05-2010, 07:32 PM,
Posting: #7
RE: (TAKON) Serba Mikrotik
dibantu-dibantu.....
adakah yang bisa bantu lagi.....

PISS
Tegur bila Salah

Add Thank You
04-05-2010, 07:48 PM,
Posting: #8
RE: (TAKON) Serba Mikrotik
vbok karo vmware,,,
aku nyaman nggo vbox..
luweh enteng vbox kayane...

kayane ya wes ana bahasane keh
http://tegalcyber.org/vmware-workstation...t-123.html


trus tutorial mikrotik neng virtualbox e
http://tegalcyber.org/sinau-mikrotik-ann...t-485.html
saya suka siomay

Add Thank You
05-05-2010, 12:43 PM,
Posting: #9
RE: (TAKON) Serba Mikrotik
(03-05-2010, 01:08 PM)bennington Tulis: wis tak downloadi kabeh koh um, lagi ngumpuli iso ne mikrotik malah saiki hardiske sing ora nampung file iso.
maca tutz ya nggal dina, cuma iya kue kurang praktek.

soale komputere 1 tok koneke ya nganggo modem hp (gprs)

pimen carane belajar install + settingan winbox ning 1 komputer sing ora konek internet.
ampunnnnnn

takonan kie sing durung ketemu jawaban sing sreg....
Tegur bila Salah

Add Thank You
05-05-2010, 01:47 PM,
Posting: #10
RE: (TAKON) Serba Mikrotik
KAyong ribed um add bae ym me aku kuncen_server Insya Allah yen senggang tak bantu

Regards,
Kuncen
Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS