Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peraturan Category Gasak-Gasakan
29-01-2010, 03:45 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 27-06-2010, 05:39 AM {2} daning vinita_chandani. Edit Reason: )
Posting: #1
Peraturan Category Gasak-Gasakan
1. Thread Kiye salah satu fungsine nggo ajang guyon antar member dadi aja dianggap serius.
2. Aja guyonan sing mambu-mambu SARA
3. Yen member pengin ngakui nyerah ngibarna bendera nyerah (Nyerah) sbg pertanda akhiri sesi guyonan/gasak-gasakan e trs nggo momod, ngko closed thread e.
4. Guyonan/gasakan kiye kur nggo neng thread kiye aja digawa2 maring njaba2, sing konangan gawa maring njaba trs nimbulna musuh2an mimin berhak banned member.
5. yen thread e ws terlalu akeh dihapus bae yahh .. lumayan men bisa ngisi nggo liane Weee
6. trit gasakan sing wis anjog 5 page, bakal digembok..soale engko mbokan OOT.
7. trit gasakan sing wis suwe ya bakal di gembok

Akhir Kata ......... Asah Otak Kanan dengan Bercanda Nyengir
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime



Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS