Reting Dopokan:
  • 1 meon suara - 5 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ngelist kosa kata lan istilah nang Bahasa Tegal.
11-07-2011, 09:31 PM,
Posting: #71
RE: Ngelist kosa kata lan istilah nang Bahasa Tegal.
(10-07-2011, 10:44 PM)dhesy_didoonk Tulis: um baress ini di urutin kek ?? ditaruh hal depan. biar orang liate enaak. kaya kamus basa tegal ngonong oo dadnine. hhehee
Nggoleti kata-katane sa ketemune......... dadine ra urut alfabet.........PISS
Sing Doyan Musik !!!

Waca Kiye........!

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS