Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SDN Tegal Sari 3
30-11-2009, 01:59 PM,
Posting: #1
SDN Tegal Sari 3
Tulung Di eling2 maning ya, SD ne pada nang endi kyeh. Nah mbokata ana sing pernah sekolah nang SDN TegaLsari 3 ya ngacung oh nang kene, ora usah isin isin, yuh gagian lah aja kesuwen, terserah lulus tahun pira pokoken ngumpul bae ya,

Yen aku sih lulus taun 89, sing liyane pimen john...

Add Thank You
05-09-2011, 03:26 PM, (Postingan kiye terakhir diubah : 06-09-2011, 03:28 PM {2} daning ibnu19. Edit Reason: )
Posting: #2
RE: SDN Tegal Sari 3
Wah, nyong seneng nemen kyeh,, jebule ana wong TCC sing mbiyen SD Tegalsari 3..
[Gambar: cengir.gif]
mbiyen kenal Ibu Lilik beleh Mas? Sok imut
Menu wajib yen sarapan dina Minggu = Kupat Bongkok Bi Sidjah jln Mujaher

Add Thank You
10-09-2011, 01:04 PM,
Posting: #3
RE: SDN Tegal Sari 3
Sekolah nang kono juga jon... bu lilik mbiyen ngajar apa ya...

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS