Reting Dopokan:
  • 2 meon suara - 4.5 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arti username
06-03-2010, 02:04 PM,
Posting: #21
RE: Arti username
(07-02-2010, 09:11 PM)didanendya Tulis:
(06-02-2010, 12:22 AM)cylok Tulis: sebenere arti userneme kwn apa sih? mencerminkan/menggambarkan apa?
ato hanya sekedar olih nemu ning ndalan...


monggoh... Ngacir

*ps:
-sing penjelasane ngawag, siap2 tak Balang Sendal kon!
-sing inspiratif, ora segan2 tak traktir Klepon


username = namauser = nama pengguna
nama yang mewakili diri anda dalam sebuah komunitas atau yang lain
memang ada pepatah "apalah arti sebuah nama"
tapi kita tidak bisa lepas dari "tak kenal maka tak sayang"

akan lebih tepat menggunakan nama untuk mencerminkan diri sendiri um,..
dipenakna bae kari milih ka, sing apik, sing penak karo apa bae,..
heheheheheheehehehehe

Nyengir
Nyengir
Nyengir
Nyengir

angger username e enyong tah jenenge enyong dewek,

sing penting Medang Medang ndisit

username kiye biasa ne aran paraban apa alias dudu nama asli ne dwewk owhh...nek enyong tah aran asli iwan...mung ana Jay ne kuwe aran paraban awit jaman enyong dolanan radio komunikasi / ngebrik...ya wis samono bae.....
Iwan\' Jay, proud to be a member of Forume Wong Tegal lan Sekitare since Mar 2010.

Add Thank You
06-03-2010, 06:42 PM,
Posting: #22
RE: Arti username
JedoL kuwe panggilan e ak pas cilik,,tapi sing ngundang mung tangga2 ne ak tok...

trus tak gawe J karo L gede soalae kan arane ak edo,,dadi kaya pager sing ngapit kanan kiri ne nama J "edo" L...
J maring kiri ... L maring kanan
akire terciptalah,,,

JedoL.....ahahah.,.,
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...

Add Thank You
06-03-2010, 08:16 PM,
Posting: #23
RE: Arti username
username nyong tah gampangan

ibnu sing seneng DeWA 19 dadine ibnu19

Nyengir Nyengir Nyengir
road to
6666th

Add Thank You
12-04-2010, 08:07 PM,
Posting: #24
RE: Arti username
Nick Ayunii.. Singkatan arane aku (sing rada akeh ng masyarakat) dadine q golet sing sejen...

nama asli: Annisa aYU yuNIta dsingkat Ayuni! Karena aku imut2 dtambahi i maning,.

-Ayunii-
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM

Add Thank You
12-04-2010, 08:21 PM,
Posting: #25
RE: Arti username
nyong wis ra sah njelasna lah.. kayonge wis pada ngerti kabeh dong kuwe pelat nomer.. cuman kan rasane seneng bae soale G 3736 RE kan khas tegal.. trus nomer kuwe wis ngancani aq awit SMP..Nyengir
it takes a minute to have a crush on someone, an hour to like someone and a day to love someone but it takes a lifetime to forget someone

G 3736 RE

Add Thank You
12-04-2010, 08:31 PM,
Posting: #26
RE: Arti username
(12-04-2010, 08:07 PM)Ayunii Tulis: Nick Ayunii.. Singkatan arane aku (sing rada akeh ng masyarakat) dadine q golet sing sejen...

nama asli: Annisa aYU yuNIta dsingkat Ayuni! Karena aku imut2 dtambahi i maning,.

-Ayunii-

qeqeqe bisa sempet2 e narsis loh.....ora papa wis....Isin nemen

Add Thank You
12-04-2010, 08:45 PM,
Posting: #27
RE: Arti username
Aku bingung pan gawe username apa akhirre dadi Trisna_ Gutawa

Trisna kue dijukut saka nama depane aku...Trisnawati ( tapi aku heran neng forum kiye akeh sing undang aku om..Ngukuri batukNgukuri batuk)

angger Gutawa Sejarahe ngeni Jare kanca2
neng kampus angger lagi nyeplos gemuyu kue suara yampe 8 oktaf Kaya gitagutawa NgikikNgikik aduh aku isin geh Nutupi Rai
Merubah pandangan orang tentang kita tak semudah membalikan telapak tangan. Hanya waktu yang dapat membuktikan akan suatu perubahan dalam diri.

Add Thank You
12-04-2010, 08:52 PM,
Posting: #28
RE: Arti username
waduke keh....berdusta kuwe kanca2mu wat.....Guling-Guling

Add Thank You
12-04-2010, 09:04 PM,
Posting: #29
RE: Arti username
asline nyong tah itong, tapi barang wis gede nyong dai nyadar, wong tua wis adus keringet nggo gawen aran e nyong, dadi saiki wis mulai melas maring arane nyong dewek, akhire ora email, akun FB, akun apa baen lah, ta arani dwimurdiartono. Khusus neng TCC arane Dwi Murdiartono,,hahaha,,dadi misal terkenal kuwe wong wong misal pan tunjak tunjuk raine nyong ora salah maning,,hahaa qeqeqe
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"

Add Thank You
12-04-2010, 09:42 PM,
Posting: #30
RE: Arti username
aadong aku tah mbiyen hitamabuabuputih
dari 3 warna kuwe ana telu arti

hitam : wong sing senenge ng daerah hitam, kelaakuane elek
abuabu : sing ng daerah antara hitam karo putih, senenge ragu2 dong bertindak, iya ora ne ra jelas
putih : wrna resik apik..

nah ta gawe urut hitam ==> abuabu==> putih ==> mksude ben aku bisa brubah seka sifat elek dadi apik..

gara jumlah kata username dibatesi, akhire abuabune ta ilangna, dadi hitamputih tok,,

dong kiye juga ana arti mng, hitam putih >> manusia kuwe pasti duwe dua sifat sing beda,, wes kyaa kuwe bae laah,,

ndi kiye TS e malah ora gawe penjelasnan ttg username, ndeyan tah esih mikir baen Ngacir
"we cannot make an omelet without cracking the eggshell"

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS