Reting Dopokan:
  • 2 meon suara - 4.5 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arti username
18-09-2011, 09:04 PM,
Posting: #81
RE: Arti username
Nama Cah Slee Rock, sebenere y nama ledekan.

Nang kelase aku ana cah 2 sing asale skang kelurahan Slerok.

Lha kancane enyong cah Pagedangan sering nggasaki aku Borok ( Bocah Slerok)

Pas asad-yy ngain ngarti info Tegalcyber, tuli enyong ndaftar dadi kepikiran nama "Bocah Slerok" kwe.
Tak rasa2 namane kurang keren dadi tak ganti nama dadi "Cah Slee Rock"

HARUS DISIPLIN

Add Thank You
14-01-2012, 04:37 PM,
Posting: #82
RE: Arti username
nyong ta sing awit cilik pengin bisa gawe kapal mabur sing kaya ufo,sing mlayune kaya bisa ngeclap..sedelat neng slawi..sedelat ng amerika..,kaya kwe um..pokoke pengin gawe teknologi kaya alien2 ng tipi..tembakane ya anggone laser,dll..embuhta kwe ng tipi bener mbuh belih.. arip
"ngetung mundur nglangkah maju"

Add Thank You
22-01-2012, 01:54 PM,
Posting: #83
RE: Arti username
username e q dudusapasapa. kesane kepimen ya. rada kayong minder. tp emg q wonge rada minderan. ng ndi2 ya kayong ora katon. ddine q nganggo username kie. tp orapapa wis. q ws manjing tcc mbuh q dudusapasapa tp q bgga ddi wong tegal :Joss:
dudusapasapa,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jan 2012.

Add Thank You


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS